Valorant'ta sebepsiz ban atıldı

Riot anticheat TikTok'daki hilecilere izin verir ama bilgisayarında Cheat Engine vb yazılım bulursa ban atar XD CS'den farkları yok, benim arkadaşımda sebepsiz ban yedi yanında 4 kişi Boost'dan ban yedik 6 ay Boost dediği de asc1 zaten 3 sezon üst üste peakim asc2 50kp di :D
Hocam sorun şurda keşke cheat engine kullanıp ban yeseydim arka planda sadece nvidia açıktı onu da geçtim hesapta 5000 tl’ye yakın skin var onu da geçtim gerçekten hile yapıp ban yeseydim umrumda olmazdı gerçekten anlamıyorum tekrar bir hesap açıp oynayayım dedim onu da banladılar 😀 muhtemelen hwid ban atmışlar. Keşke hileleri de böyle banlasalar

Affetmeden kastın hatalı bansa ticket üzerinden dönüş yapıp hesabının yasaklamasını kaldıracaklardır eğer yasaklamanı kaldırmazlarsa normal süresi 3 ay.
Selamlar,

Yaptırımları nasıl uyguladığımızı ve ihtilaf hallinde yaklaşımımızı açıklığa kavuşturmak adına Hizmet Şartları'nı güncelliyoruz. Bu değişiklikler 1 Aralık 2024'te yürürlüğe girecek. Yeni şartların tamamını bu bağlantıya tıklayarak okuyabilirsin. Önemli değişikliklerse şöyle:

• Yaptırımları nasıl uyguluyoruz:Oyuncuların kurallarımızı ihlal etmesi durumunda donanım yaptırımlarının uygulanabileceğini netleştirdik. Buna ek olarak Kullanım Kuralları (Madde 7) oyunlarımızı yalnızca oynarken değil, yayınlarken de geçerli. Örneğin oyunlarımızdan birini yayınlarken yasadışı bir eylemde bulunursan seni uzaklaştırma hakkına sahibiz. Son olarak oyunlarımızdan birinde oldukça kötü bir eylemde bulunman tüm oyunlarımızdan uzaklaştırılmanla sonuçlanabilir.
  • İhtilaf halline nasıl yaklaşıyoruz: İhtilaf halli süreci ve tahkim anlaşmamızı güncelledik. Resmi bir ihtilaftan önce çözüme ulaşmak adına 60 günlük müzakere süresi getirdik. Bir hak talebi bu sürenin ardından çözüme kavuşmazsa sen veya Riot, çoğu durum için arabulucuya başvurabilecek. Arabuluculukta "toplu arabuluculuğun" uygulanması hakkında yeni prosedürler ekledik. Bu, genellikle aynı avukatlık ofisinden birçok hak talebinin geldiği durumlarda uygulanacak. Güncellenen Hizmet Şartları'nı kabul ettikten sonra arabuluculuk anlaşmasından çekilmek için 30 günlük bir süren olacak. İhtilafların halli şartları ve nasıl çekilebileceğin hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Madde 16'ya göz at.
Bizimle birlikte oynadığın için teşekkürler.

Böyle bir mail aldım

-- Riot Games Ekibi

Riot Games destek ekibine ticket açman ve durumu ayrıntılı anlatman doğru bir adım olmuş. Bu süreci başlatmışsın, bu iyi bir şey dostum. Yanıt gelmesi birkaç gün sürebilir, bu yüzden biraz sabırlı olmanı öneririm hocam.

Selamlar,

Yaptırımları nasıl uyguladığımızı ve ihtilaf hallinde yaklaşımımızı açıklığa kavuşturmak adına hizmet şartları'nı güncelliyoruz. Bu değişiklikler 1 Aralık 2024'te yürürlüğe girecek. Yeni şartların tamamını bu bağlantıya tıklayarak okuyabilirsin. Önemli değişikliklerse şöyle:

• yaptırımları nasıl uyguluyoruz:oyuncuların kurallarımızı ihlal etmesi durumunda donanım yaptırımlarının uygulanabileceğini netleştirdik. Buna ek olarak kullanım kuralları (madde 7) oyunlarımızı yalnızca oynarken değil, yayınlarken de geçerli. Örneğin oyunlarımızdan birini yayınlarken yasa dışı bir eylemde bulunursan seni uzaklaştırma hakkına sahibiz. Son olarak oyunlarımızdan birinde oldukça kötü bir eylemde bulunman tüm oyunlarımızdan uzaklaştırılmanla sonuçlanabilir.
  • ihtilaf halline nasıl yaklaşıyoruz: ihtilaf halli süreci ve tahkim anlaşmamızı güncelledik. Resmi bir ihtilaftan önce çözüme ulaşmak adına 60 günlük müzakere süresi getirdik. Bir hak talebi bu sürenin ardından çözüme kavuşmazsa sen veya Riot, çoğu durum için arabulucuya başvurabilecek. Arabuluculukta "toplu arabuluculuğun" uygulanması hakkında yeni prosedürler ekledik. Bu, genellikle aynı avukatlık ofisinden birçok hak talebinin geldiği durumlarda uygulanacak. Güncellenen hizmet şartları'nı kabul ettikten sonra arabuluculuk anlaşmasından çekilmek için 30 günlük bir süren olacak. İhtilafların halli şartları ve nasıl çekilebileceğin hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen madde 16'ya göz at.
Bizimle birlikte oynadığın için teşekkürler.

Böyle bir mail aldım.

-- Riot Games ekibi.

Bu sadece bilgilendirme amaçlı bir mail, bana da aynı şekilde geldi hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı