ardaozgncc
Femtopat

Daha fazla  

BIOS'tan yapmam gerekenleri biliyorum ancak videolarda gösterildiği gibi UEFI açma kısmını bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
ASUS'un BIOS'unda maın kısmında Secure Boot seçeneği var onu etkinleştirmeniz gerekiyor.
Main kısmında çıkmadı. Dediğiniz kısımda da göremedim.ASUS'un BIOS'unda maın kısmında Secure Boot seçeneği var onu etkinleştirmeniz gerekiyor.
Mainde bulamazsanız Advanced modedan çıkıp oradaki menüde yukarı tarafa bakın.
Security kısmında yok mu??BIOS'tan yapmam gerekenleri biliyorum ancak videolarda gösterildiği gibi UEFI açma kısmını bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Security kısmında yok mu?
Enabled yaptım ancak aynı hatayı verdi.Evet, oradan yapmalısınız, kaydetmeyi unutmayın.
Düzeldi mi?
Enabled yaptığım yaptığım zaman altında key managment diye bir seçenek çıktı oraya basınca da görseldeki kısma attı. msinfo kısmında güvenli ön yükleme hala kapalı gözüküyor.Secure Boot Control enabled olunca altında seçenekler açılması lazım oradan secure bootu aktif etmen gerektiğini düşünüyorum, o zaman win+r yap msinfo yaz bi ss atar mısın, bi bakalım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.