Valorant'ta Secure Boot, Windows 10 için artık zorunlu mu?

FelixTheDev

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba, Valorant'ta, bugün Van: RESTRICTION - Secure Boot must be enabled hatası alıyorum. Ayrıca 2-3 gün önce de Secure Boot açık değilken oynayabiliyordum. Baştan söyleyeyim ki zorlanmayın. Anakart Turbox B250, BIOS güncellemesi henüz gelmedi ve BIOS'ta Secure Boot özelliği yok, CSM açtım kapattım yine yok, teknik destekten aldığım bilgiye göre 2-3 ay daha güncelleme yok. Sonraki güncellemede olmalı dediler. Bol şans!

Merhaba, Valorant'ta, bugün Van: Restrıctıon - Secure Boot must be enabled hatası alıyorum. Ayrıca 2-3 gün önce de Secure Boot açık değilken oynayabiliyordum. Baştan söyleyeyim ki zorlanmayın. Anakart Turbox B250, BIOS güncellemesi henüz gelmedi ve BIOS'ta Secure Boot özelliği yok, CSM açtım kapattım yine yok, teknik destekten aldığım bilgiye göre 2-3 ay daha güncelleme yok. Sonraki güncellemede olmalı dediler. Bol şans!

Hocam Windows 10'un desteği kesilecek bu ay. Yani uygulamalar yavaş yavaş kapanacak açılmayacak. Windows 11'e geçin. Ama TPM 2.0 çipiniz yoksa Windows 11 Valorant açmaz. Windows 10'da kalırsanızda ekim ayından sonra Valorant açılmayabilir. Yani TPM 2.0 çipiniz varsa Windows 11'e geçin yoksa bypassla geçin. Yine dediğim gibi TPM 2.0 yoksa Valorant açılmayacak.

Hocam Windows 10'un desteği kesilecek bu ay. Yani uygulamalar yavaş yavaş kapanacak açılmayacak. Windows 11'e geçin. Ama TPM 2.0 çipiniz yoksa Windows 11 Valorant açmaz. Windows 10'da kalırsanızda ekim ayından sonra Valorant açılmayabilir. Yani TPM 2.0 çipiniz varsa Windows 11'e geçin yoksa bypassla geçin. Yine dediğim gibi TPM 2.0 yoksa Valorant açılmayacak.
TPM var.

Valorant oynamak için Secure Boot zorunlu.
Windows 10'da değil.

TPM var.

Windows 10'da değil.

Hocam TPM varsa Windows 11'e geçebilirsiniz. Aşağıya videoyu bıraktım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam TPM varsa Windows 11'e geçebilirsiniz. Alta videoyu bıraktım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 11'e geçmek istemiyorum.

Nasıl değil? Ben Windows 10'da Secure Boot açmadan oynayamıyordum.
Ben 3 gün öncesine kadar oynuyordum?

Hocam ama Windows 10'a destek bitecek bu ay.
Hocam, Windows 11'de TPM + Secure Boot zorunlu.

1759335964315.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı