Valorant'ta ses robotik ve slow motion gibi gidiyor

adamsoruyor

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben bugün kendime yeni kulaklık aldım çünkü önceden mikrofonum yoktu ve kötü laptopun kendi mikrofonundan konuşuyordum. Arkadaşlarım sesimin öyle çok kötü olduğunu söyledikleri için kaliteli bir kulaklık almak istedim ve Logitech G432 aldım. Discord gibi mikrofon kullanılabilen oyunlarda hiçbir sıkıntı yok fakat Valorant'a girince slow motion ve robotik bir ses geldiğini söylediler. Kendi mikrofonumu test ettim, sesi mükemmeldi. Yani sorun Valorant'ta olması lazım. Bu konu hakkında ne yapmalıyım? Mikrofon basamıyorum korkudan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayarlara tıkla orada sesli sohbet e tıkla geri döngü testi var onu aç mikrofonu test et eğer devam ediyorsa oradan ayarlarla oyna giriş çıkışları ayarla belki işe yarayabilir.

BU ne alaka ben anlamadım. Sanal sunucu kiralamayla ne ilgisi var acaba ses olayının? Enteresan geldi.

Galiba anladım. Sesli sohbet sunucularının yurtdışında olması nedeniyle ve Superonline altyapısı nedeniyle de bağlantı körü olduğundan böyle oluyormuş.

@adamsoruyor Sizin de internet altyapınız Superonline mı? Hatta Kartal/Pendik taraflarında mı oturuyorsunuz?

Evet Superonline kullanıyorum ama kartal gibi değil Kocaeli izmit de yaşıyorum.

Ayarlara tıkla orada sesli sohbet e tıkla geri döngü testi var onu aç mikrofonu test et eğer devam ediyorsa oradan ayarlarla oyna giriş çıkışları ayarla belki işe yarayabilir.

Kral normal duyuyorum ama tm herkes robotik ve yavaş olduğunu söylüyor.

Evet Superonline kullanıyorum ama kartal gibi değil Kocaeli izmit de yaşıyorum.

Kral normal duyuyorum ama tm herkes robotik ve yavaş olduğunu söylüyor.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/valorant-ses-robotik-ve-yavas-gidiyor.3561540

Tamam işte. Yukarıdaki arkadaşın paylaştığı konuyu okudum. Maalesef yurtdışı portlarıyla alakalıymış Superonline'ın. Ya kendi kendine düzelecek ya da linkteki konudaki çözümü deneyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…