Valorant'ta sezon sonu rank olayı nasıl işler?

Ach_Master

Decapat
Daha fazla  
Valorant'ta sezon bittiğinde örneğin ben 1 kez gümüş olduysam sezon içinde daha sonradan bronz 3'e falan düşsem ve sezonu bronz 3 olarak bitirsem maçta ajan seçtikten sonra gelen oyuna geçiş ekranında oyuncuların bir önceki sezonda hangi rank da olduğunu gösteren o üçgenler var ya hani orada gümüş mü yazar bronz 3 mü? Umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi.

Valorant'ta sezon bittiğinde örneğin ben 1 kez gümüş olduysam sezon içinde daha sonradan bronz 3'e falan düşsem ve sezonu bronz 3 olarak bitirsem maçta ajan seçtikten sonra gelen oyuna geçiş ekranında oyuncuların bir önceki sezonda hangi rank da olduğunu gösteren o üçgenler var ya hani orada gümüş mü yazar bronz 3 mü? Umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi.
Kısım kademesinden bahsediyorsunuz. Silver gözükür. Ama iki rank arasında neredeyse fark yok zaten.

Size 1 rekabetçi maçı oynatıp kaldığınız yerden devam ettiriyor diye biliyorum.

Gümüşe ulaştıysan gümüş gözükür.

Size 1 rekabetçi maçı oynatıp kaldığınız yerden devam ettiriyor diye biliyorum.

Gümüşe ulaştıysan gümüş gözükür.

O olayı biliyorum ben o 1 maçı oynadıktan sonra ne görüneceğini sordum onu da cevaplamışsınız zaten

Kısım kademesinden bahsediyorsunuz. Silver gözükür. Ama iki rank arasında neredeyse fark yok zaten.

Evet biliyorum ama bronz 2'ye falan düşsem sorun olur mu diye dedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı