Valorant'ta sürekli yaşadığım zorbalık

Valorant'a hoşgeldin. Son 1 yılda CS'de böyle birine rastlamadım. Genellikle adam gibi oyununu oynamaya çalışıyorlar.
 
Valorant bu şekilde bir oyun dostum CS:GO'ya geç 10 yaş gençleşiyorsun.
Kanka CS:GO'ya geçtim Valorantta 25 vuruyorsam orda 3 falan vuruyorum. Aime bir türlü alışamadım. Mekaniklerine alışmaya çalışıyorum şuan. CS:GO'da aim ve mekanik geliştirmek için bir aim uygulaması var mı pratik yapmak için?
 
Sesli sohbet zorbalığı, selam verdikten sonra 2 info verdiğim anneme, atama her şeyime küfür yiyorum, sebebi ise sesimi kalınlaştırıyormuşum, normal hayatımda da sesli konuşan birisi değilim, fazla sigara içtiğim içinde sesim kalın doğal olarak, hayır anlamıyorum neden 4 tane erkeği etkilemek için sesimi kasma gereği duyayım? Bazen takıma kız geliyor ki benim de huyumdur takıma gelen kızlarla asla konuşmam genelinin sevgilisi ya da presi olduğu için, yine konuşunca küfür yiyorum, ve fark ettim düşük elo da bu daha fazla başıma geliyor, cidden çok garip insanlar var.
Düşük elodakilerin çoğu ayıptır söylemesi kafadan kontak oluyor. Sanki hayatları oynadıkları o maça bağlıymışcasına oynadıkları için ana avrat ağızlarına ne geliyorsa söylüyorlar. Ben alıştığım için İstanbul devam ediyorum zaten Gold elodayım 10 maçta bir toksik adam geliyor. Genelde voice chati kapatıyorum. Önerim yurt dışında oynamanız, ping yüzünden giremiyorsanız ya 5 kişilik bir arkadaş grubuyla oynayın ya da muteleyip oynayın. Başka çare yok. Allah sabır versin.
 
Sövenlere anan diyip sesini kapatıyorum.
Toksiklik yapanı raporla geç. Ne söylediklerini de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı