Valorant'ta takım içinde hesap çalınması gerçek mi?

Wresst

Centipat
Arkadaşlar merhaba birinden bir şey duydum doğru mu diye merak ettim, bir sorayım dedim. Şimdi bu arkadaşı birileri takima çağırıyor. İşte takımdan mesaj falan yazıyorlar sonra birden bu arkadaşın hesabından kendisi yazmadığı halde onlar tarafından mesaj yazılıyor. Takimdakiler de arada bize de oluyor bug o falan demiş sonra da hesap falan çalınmış. Böyle bir şey mümkün mü? Pek emin olamadım ama karşımdaki insan da yalan söyleyecek biri değil. Beni bir aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden hesabını çalıp Riot mesajlaşma uygulamasından veya LoL chatden mesaj yazmıştır, ya da RAT falan yemiştir, öyle bir bug olduğunu düşünmüyorum.

Böyle bir şey mümkün olsaydı kimlerin hesabı çalınırdı kimlerin ayrıca bu büyük bir bug bu yüzden bilinmesi 1 gün sürerdi o yüzden böyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal RAT yemiştir.

Bir kişi tarafınızdan bilgisayarınıza bilinmeden yükletilen bir uygulama diğer kişiye sizin bilgisayarınızdan bütün her şeyi yapabilme yetkisi verir.

Peki bu nasıl oluyor sanaldan biri falan yapabilir mi? Kolay bir şey mi yani önüne gelen herkes yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu nasıl oluyor sanaldan biri falan yapabilir mi? Kolay bir şey mi yani önüne gelen herkes yapabilir mi?

Arkadaşının bilgisayarına dosya atmış olmaları ve arkadaşının onu açmış olması lazım EXE Word vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı