Valorant'ta takıma kötü oyuncu gelmesi

Aynen o yüzden 26 raundluk dereceli maçın sonunda 6 kill alması çok normal ve herkesin yapdığı bir şey.
Öpücüklemi oynayacaz bak şimdi de velet geldi ya ağlıyacağım ne yapsamda alamıyorlar.
Şahıs bize sadece 6 kill aldığını söyleyip kötü diyor. Mesela Sage ise attığı heal ve ultiler ile çok iş yapmış olabilir ama belirtme gereği duymadığı için sadece kill olayı var.

Peki en yüksek kill sende diye en az kill alan oyuncu toxiclik falan yapmamasına rağmen ona laf atıp moralini daha çok bozuyor musun? Bozuyorsan direk oyunu bırak da bir toxic azalsın oyundan.

Bilip bilmeden konuşma o adam 6 killide benim sayemde aldı her el sonu sorun değil dedim ayrıca sıfır kıll alan adam toxicdi adamada kötü öynuyorsun falan demedim ayrıca eğer sen kötü öynuyorsan oyunu bırak bence insanların moralini bozma.

Bunu belirtse idin kimse kill olayı açmazdı.

Kill olayı daha önemli 2 kere ace attım benim sayemde döndü ama yine kaybettik işte bir şey fark etmedi.
Altından platine çıkarken 8 yaşında ve maç içinde şarkı söyleyip, "sıkıldım ben çıkomm" diyen, bir varlık geldikten sonra Valorant'ı bıraktım.

Bende bırakacağım fakat PC'ye oturduğumda yapacak bir şeyler arıyorum.

Altından platine çıkarken 8 yaşında ve maç içinde şarkı söyleyip, "sıkıldım ben çıkomm" diyen, bir varlık geldikten sonra Valorant'ı bıraktım.
Ben daha kötülerini gördüm herkesin ailesinden tut görüşlerine küfür eden birisine en basit şekilde seni dava edeceğim falan dedim çocuk ayağıma yapıştı o günden sonra aktif şekilde LoL oynamayı bıraktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı