Valorant'ta TPM 2.0 uyarısı düzeldi mi?

Dostum kolayca halledilebilen bir sorun, neden sildin ki oyunu?

BIOS'tan TPM'yi açmak gerekiyordu bu bir hata değilki? Bende Secure Boot da TPM de açıkken hala hata veriyordu Vanguard'ın başlangıcını kapatarak çözmüştüm, geçenlerde yeniden yükledim oyunu düzeldi.

Dostum kolayca halledilebilen bir sorun, neden sildin ki oyunu?

O zamanlar bilmiyordum. Ayrıca ben anakartım ASUS TPM 2.0'ı açamamıştım öyle bir seçenek yok sonrasında bir video izleyerek bir dosyayı silerek TPM 2.0 olmadan Windows 11 yüklenmiştim. Sorun olur mu?

Anakartım ASUS Prime B450M-K ve tüm videolarda olan TPM 2.0 açma şeysi benim BIOS'da yok.

Lütfen yardımcı olun artık oynamak istiyorum şu lanet oyunu BIOS'da TPM 2.0 açmak için bir ayar yok ek olarak Windows'u ben bir dosyayı silerek daha açmadan indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

TPM 2.0 açık ve oyuna normal şekilde giriyorum. Herhangi bir sorun yok. Sorununuzu çözdüysem çözüm olarak işaretlerseniz eğer sevinirim. İyi eğlenceler.

Biosdan düzeltebilirsiniz.
Diyorum ki aloo benim Anakartım Asus Prime B450m-k anakart. Ve bu anakartın BIOS ayarlarında tpm 2.0 açmak için bir ayar bulunmuyor. Ne yapsam boşuna. Hiç yardımcı olacak bir video da yok. Olanlar başka anakartın videosu o anakartlardaki ayarların hiç biri benim biosda yok.

Benim de Asus bende bulamadığım için geri Windows 10'a döndüm. İnternette bile yok videosu.

BIOS güncelleyince bende tpm otomatik açık olmuştu sizde deneyin isterseniz bende işe yaramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…