Derecesiz ise bir sıkıntı olmaz ama dereceli ise çok küfür yemiş olabilirsiniz8 liraya bir hesap olduğundan biraz eğlencenin dibine vurduk. Haklısınız çok yanlış bir davranış.
Derecesiz ise bir sıkıntı olmaz ama dereceli ise çok küfür yemiş olabilirsiniz8 liraya bir hesap olduğundan biraz eğlencenin dibine vurduk. Haklısınız çok yanlış bir davranış.
HWID yeme gibi bir ihtimaliniz yok denecek kadar az. Ama rekabetçiden 60 saat ban yiyebilirsiniz ve 1 hafta boyuncu oyunda sesli sohbette ve chatte konuşamama yasağı yiyebilirsiniz.Merhaba. Bu akşam kuzenim 8 liraya random bir hesap aldı ama hesap yüksek ihtimal çalıntıydı. İşte 2,3 skin vardı güldük trolledik banlatmaya çalıştık. Tabi ben yeni farkına varıyorum bunu benim bilgisayardan yaptık. Ban yeme korkusu sardı. Kendi hesabım az para harcanmış bir hesap değil. Bu HWID banlarından yerim diye korktum ve şimdi soruyorum. Bunu farklı hesaptan yaptık bundan HWID ban yeme olasılığım nedir? 3. parti yazılım hile vs. bulunmuyor. İşte Phoenix ile 1 takım arkadaşı öldürüp etrafta dolaştık.
Hayır olmuyor. Hile kullanırsan HWID yersin.Oyunda atılan bütün banlarda HWID yeme ihtimali olmuyor mu?
HWID yeme gibi bir ihtimaliniz yok denecek kadar az. Ama rekabetçiden 60 saat ban yiyebilirsiniz ve 1 hafta boyuncu oyunda sesli sohbette ve chatte konuşamama yasağı yiyebilirsiniz.
(Bu kadar şeyi nereden biliyorsun derseniz yaşadığımdı dolayı biliyorum)
Hayır olmuyor. Hile kullanırsan HWID yersin.
Söz konusu. Eğer o hesaba girmeye çalışırsanız aynı anakart ile o hesapta banlanıyor. Yani her türlü ana hesap gider HWID yerseniz.Ben en iyisi smurfumden oynayayım Valorant'ı HWID yersem main Valorant hesabımın bağlı olduğu LoL hesabımın ban yemesi söz konusu değil değil mi?
Söz konusu. Eğer o hesaba girmeye çalışırsanız aynı anakart ile o hesapta banlanıyor. Yani her türlü ana hesap gider HWID yerseniz.
Ana hesaba gidince LoL hesabı gider mi bilmiyorum ama Valorant hesabınızın gittiğini biliyorum.Ana hesap gidince LoL hesabım da mı gider? Sonuç olarak bu bir Valorant kural ihlali.
Aldığımız hesap zaten askıya alıntı artık tehlike kalkmış mıdır? Smurfume girdiğimde de hesaba girdi aldığımız hesap 1 hafta askıda diyor.
Ana hesaba gidince LoL hesabı gider mi bilmiyorum ama Valorant hesabınızın gittiğini biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.