Valorant'ta Türkler

Şu oyun bile denemeyecek şeye kaliteli oyun demek de iyimiş. Ya bu oyunlara nasıl katlanıyorsunuz? Hepsi çöp. Az gidin RDR2 kalitesinde oyun oynayın da gözünüz oyun görsün.
 
Hemen adam kilitlediğin zaman o. çocuğu neden hemen kilitliyorsun derler aynı zamanda. Bıraksan önce kendisi kilitler.
Londra serverında ise böyle bir sorun yok çünkü oynadığım 10 maçtan sadece 1 ve ya 2 sinde mikrofon açıp info veren vardı.
 
İşte bu sebepten dolayı çok fazla çok oyunculu oyun oynamıyorum. Oynarsam da CoD ve BF, en azından kitleleri daha kaliteli.
Ah activision, keşke Black Ops Cold War'da crossplay kapatma seçeneği versen. Kol ve 60 FPS ile oynarken karşıma klavye-mouse ve 3090'lı kişiler gelince ne yapayim ben?

Reis PS4 veya 5 ise kapatma izni var ben kapatiyorum. Bu seferde MP5 50 mermiyle Full hipfireciler geliyor ama en azından PC gelmiyor.
 
Şu oyun bile denemeyecek şeye kaliteli oyun demek de iyi miş. Ya bu oyunlara nasıl katlanıyorsunuz? Hepsi çöp. Az gidin RDR2 kalitesinde oyun oynayın da gözünüz oyun görsün.

Dediğin oyun paralı bir oyun bahsettiğimiz oyun herkes tarafından 1 yıldır hypelanan her türlü kitleden oyuncu barında F2p oyunu.
 
Valorant'ın Zula'dan bir farkı yok. Arkadaşlarla 2 gündür oynuyoruz her el 8-9 yaşlarında çocuklar denk gelip boylarından, yaşlarından büyük küfür ediyorlar. Bunları gördükçe CS:GO'da tiksindiğim Rus tiplere dua eder oldum.
Ya bu tayfanın çoğu zaten LOL'den geçti. CSGO'da yoktu bu kadar. Bunlar LOL'de çok vardı, Valorant'a ordan geçtiler.
 
Bugün dereceli maçıma gelen arkadaş bir süre AFK kaldı biraz bekledikten sonra uyarımızı yaptık ve bize "sanki kazanacağız" diye yanıt verdi oyun skoru ise 2-2 gidiyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı