Valorant'ta V-Sync kullanılmalı mı?

KilliaVl

Picopat
Daha fazla  
Şimdi hocamlar valorantt öyle çok FPS almıyorum 100 falan. Birisi önermişti V-Sync aç açtım oyun 60 FPS sabit olmasına rağmen 100 FPS'ten daha akıcı oldu. Sizce kullanmaya devam etmeli miyim veya oyunu akıcı yapmanın başka yolu var mı?

Şimdi hocamlar valorantt öyle çok FPS almıyorum 100 falan. Birisi önermişti V-Sync aç açtım oyun 60 FPS sabit olmasına rağmen 100 FPS'ten daha akıcı oldu. Sizce kullanmaya devam etmeli miyim veya oyunu akıcı yapmanın başka yolu var mı?
ben kullanıyorum cunku kapatınca ekranda yırtılmalar oluyor ve fps yı 165 e sabıtledıgı ıcın sıcaklıkta dusuyor

Monitör 60Hz mi? V-Sync bildiğim ve deneyimlediğim kadarıyla FPS'ini sabitleyerek yırtılma ve ani düşmeyi engeller.

75 Hz kullanırken kullanırdım. Yırtılma olmadığı için sanki 80-90 Hz'de çalışıyor gibi geliyor insana.
fakat 240 hz ve üstünde pek bir artısı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı