Valorant'ta verilen haksız yasaklamalar

EralasTx

Femtopat
Daha fazla  
Valorant bana 1 ay önce 3 ay HWID ban attı (ama aslında yoktu büyük ihtimalle yanlış işlemdi sonradan kaldırıldı).ben de ticket atmadan 3 ay beklemeye karar verdim (bilgisayarı 3 aydan sonra bir daha yememek için sıfırladım ve termaltek veya Logitech'den yediğimi düşündüm). Sıfırlamadan sonra ticket atmayı düşündüm çünkü hile kullanmadım attığımda gelen cevap size ban atılmamış oldu. Sonra indirip denediğimde girdi (herhangi bir maça girmedim) 1 saat sonra hesap kalıcı ban yedi (başka hesaptan oyuna rahat girebiliyorum). Ban yediğim süreçte internet kafeden oynamaya başladım. Sizce hatalımı banı kaldırırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatalı ban kimse kimseye atmaz. Ticket aç.
Logitech'ten de ban yemezsin zaten.

Bana hatalı ban attılar. 2 ay sonra perma banım açıldı ve özür maili aldım. (mailim çok kalabalık büyük ihtimalle bulamayacağım bulsaydım atardım ) şu an sorunsuz oynuyorum.

Belki de yanlışlıkla hile açılmıştır hani.
fazla yardımcı oldunuz
Bana hatalı ban attılar. 2 ay sonra perma banım açıldı ve özür maili aldım. (mailim çok kalabalık büyük ihtimalle bulamayacağım bulsaydım atardım ) şu an sorunsuz oynuyorum.
Peki sana verdikleri cevapları hatırlıyormusun ve nasıl kanıtladığını hatırlarsan sevinirim.

Peki sana verdikleri cevapları hatırlıyor musun ve nasıl kanıtladığını hatırlarsan sevinirim.

Sadece hile kullanmadığıma dair bir ticket atmıştım o kadar. Verilen cevabı tam hatırlamıyrum üstünden 1 sene gibi bir süre geçti ancak hatırladığım kadarıyla oyundna bir süre uzak kaldığınız için özür dileriz gibi bir şeydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı