Valorant'ta yaşadığım enteresan durumlar

atar1993

Megapat
Katılım
24 Temmuz 2017
Mesajlar
3.824
Makaleler
8
Çözümler
69
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7700X İşlemci
32 GB 6000 Mhz Ram
1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD
Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı
ASUS ROG Strix X670E-A Anakart
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım Mühendisi
Merhaba değerli Technopat sakinleri, yaklaşık 1 yıldır Valorant oynuyorum. Bu süreç içinde yaşadığım gariplikleri madde madde yazıyorum.
  • İlk olarak oyunda vurduğum hasar aldığım hasar round sonunda görünmüyor (genelde 3 maçtan 1'inde böyle bir durum oluyor). Oyuna ilk başladığımda da böyleydi. Şu anda aynı. Evde bulunan 3 PC'de de bu sorunu yaşıyorum.
  • Yetenek kullanıldığında veya spike çöz-kur yapıldığında elime son aldığım silah gelmesi gerekirken bazen bıçak gelmekte. Son gelen güncellemede çok fazla yaşadım. Silahta mermi kalmadığında bu şarjör animasyonuna geçeceği için bıçağı şarjör doldurur gibi animasyonla dolduruyor görünüyor.
  • Bazen çatışmada akan kanın haddi hesabı olmazken hasar düşük görünmekte veya 0 görünmekte. Oynadığım maçları videoya aldığımda maç sonunda izlediğimde rakibin ölmesi gereken yerlerde ölmediğini görebiliyorum.
  • Poligonda spike antrenmanı yapıldığında bug oluşup üstten bakış açısına geçiyor. YouTube'da da birkaç video görmüştüm bununla ilgili.
  • Oyun depolama alanı olarak Windows'da düzgün görünmemekte. Alttaki görselde görebilirsiniz.

1646240060860.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bazen Sova ile dron açarken kıvılcım çıkıyor ve dron ortasındaki hedef gözükmüyor bazen de 2 saniye lag ile açılıyor oyunu 9 ping ile oynarken :D
 
bende de görünmüyordu kaç vurduğum round sonunda. bilet at düzeltiyorlar, genelde netle alakalı birşey test yapmanı filan istiyorlar bağlantı kaynaklı olduğu çıkmıştı bende.
 
Bende de görünmüyordu kaç vurduğum round sonunda. Bilet at düzeltiyorlar, genelde netle alakalı bir şey test yapmanı filan istiyorlar bağlantı kaynaklı olduğu çıkmıştı bende.

Ticket açmıştım. Bir dünya ayarı resetlettiler. İnternet bağlantısı ve oyun logları çıkarttırdılar sorun çözülmedi. Son olarak temiz kurulum yapın deyip bıraktılar.
 

Geri
Yukarı