Valorant'ta Yoru vs Omen vs Cypher

Kirrik67

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
833
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir adet bedava karakter açma hakkım var. Gönlümden Yoru geçiyor. Ofansif ve gizli oynamayı severim çünkü Brawl Stars oynarken en iyi olduğum karakter Leon'du. Gizlenip atak yapmayı severim dediğim gibi :). Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir adet bedava karakter açma hakkım var. Gönlümden yor geçiyor. Ofansif ve gizli oynamayı severim çünkü Brawl Stars oynarken en iyi olduğum karakter Leon'du. Gizlenip atak yapmayı severim dediğim gibi :). Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yoru aç. Omen'de sis falan atmazsan ağır küfürler yersin. Yoru daha hızlı hem Omen'e göre.
 
Cypher ve Omen daha iyi sizin oynayış tarzınıza göre. Yoru düellocu olduğundan dolayı sizin kriterlerinize uymuyor.

Nasıl yani? Anlayamadığımdan soruyorum. Yeni başladığım için. Arkadaşlarım Leon'u sevdiğimden Yoru tam sana göre demişlerdi.
 
Nasıl yani? Anlayamadığımdan soruyorum. Yeni başladığım için. Arkadaşlarım Leon'u sevdiğimden Yoru tam sana göre demişlerdi.
Yoru da uygun olabilir belki ama düellocu karakterler genelde önden gittikleri ve kendi kendilerine yetebildikleri için düellocudurlar. Bu arada çok da araştırmanıza gerek yok çünkü bedava karakter açma hakkınızdan sonra karakter açmak da çok zor sayılmaz eğer günde ortalama 2-3 saat oynuyorsanız. Ayrıca dediğim gibi Yoru gizli oynamaya uygun bir karakter değil.
 
Yoru da uygun olabilir belki ama düellocu karakterler genelde önden gittikleri ve kendi kendilerine yetebildikleri için düellocudurlar. Bu arada çok da araştırmanıza gerek yok çünkü bedava karakter açma hakkınızdan sonra karakter açmak da çok zor sayılmaz eğer günde ortalama 2-3 saat oynuyorsanız.

O kadar oynamıyorum :). Yani tavsiyeniz Omen galiba genel olarak :).
 

Geri
Yukarı