Valorant'ta "Your account does not meet the following requirements in order to play" hatası almak

swiz7capone

Femtopat
Daha fazla  
Hocam selamlar iyi sosyaller. Valorant'dan 15 dakikalığına mola vermek için çıkmıştım. Sonra girdiğimde ise, "your account does not meet the following requirements in order to play" böyle bir hata verdi Secure Boot diyor Secure Boot'u açmaya çalıştığımda yani CSM'den UEFI'ye geçmeyi denediğimde bilgisayar ya siyah ekranda kalıyor ya da açıldığında anında BIOS'a giriyor. Sizdeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Secure Boot istiyor, açmak için UEFI BIOS istiyor, fakat siz UEFI yapınca siyah ekranda kalıyor. Siyah ekran oluyor çünkü formatsız, CSM'den UEFI'ye gecilmiyor genelde. UEFI yapıp format atman gerekiyor.

Secure Boot istiyor, açmak için UEFI BIOS istiyor, fakat siz UEFI yapınca siyah ekranda kalıyor. Siyah ekran oluyor çünkü formatsız, CSM'den UEFI'ye gecilmiyor genelde. UEFI yapıp format atman gerekiyor.

Hocam bende de bu sorun arada oluyor ya VPN'i kapatınca ya da bir süre girmeyince geçiyordu.

Hocam Rufus ile biçimlendirdiğim bir USB var içinde w11 setup'u var bunu GPT olarak biçimlendirdim W11'e geçiş yapsam sorun düzelir mi? Şuan W10'dayım.

Hocam bende de bu sorun arada oluyor ya VPN'i kapatınca ya da bir süre girmeyince geçiyordu.
Hocam yaklaşık 30 dakikadır girmiyorum bir giriceğim şimdi sonucu yazarım

Hocam Rufus ile biçimlendirdiğim bir USB var içinde W11 Setup'u var bunu GPT olarak biçimlendirdim W11'e geçiş yapsam sorun düzelir mi? Şu an Windows 10'dayım.

Hocam yaklaşık 30 dakikadır girmiyorum bir gireceğim şimdi sonucu yazarım

Windows 10 silip 11'e geçersen düzelmesi gerek. Pek hatırlamıyorum bayağıdır ilgilenmiyorum bilgisayar konusuyla. Google'a CSM'den nasıl UEFI'ye geçilir diye aratırsan çıkar bir şeyler.

Windows 10 silip 11'e geçersen düzelmesi gerek. Pek hatırlamıyorum bayağıdır ilgilenmiyorum bilgisayar konusuyla. Google'a CSM'den nasıl UEFI'ye geçilir diye aratırsan çıkar bir şeyler.

Tamam hocam deneyeceğim bunu yarın

Arkadaşlar sorunu çözdüm. İşletim sistemi falan da değiştirmedim. Öncelikle CMD'yi açıp mbr2gpt /validate /disk:0 /allowFullOS yazın, ardından mbr2gpt /convert /disk:0 /allowFullOS yazın. Bundan sonra ise Disk yönetimine gidip diskinizin özelliklerinden birimlere girin. sonuca bakın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı