Valorant'ta yüksek Hz önemli mi?

180 bence de yeterli. Ben Hz farkının bir noktada biraz e-sporcuların takılması gerektiğini düşünüyordum ancak geçen oynadığım maçta takım arkadaşım "Adam çıkınca bir görüp vursaydın." dedi, bazı pozisyonlar için Hz farkı gerçekten önemli.

Merhaba. Ben Valorant'ta immortal 1'im ama bir sıkıntım var. Aim fight çıktığım gibi tek yiyorum. Aim veya Movement'la mı alakalı yoksa Hz anlamadım. 180 Hz monitörüm var. Değiştirmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

180 Hz gayet yeterli ben 60 Hz ile yücelik 2 olmuştum çoğu kişide benim gibi yani değiştirmeye gerek yok bence.

180 Hz fazlasıyla yeterli, 60 Hz kullanan ve hayatında sadece bir kere 165 Hz görmüş (ki o da başkasının bilgisayarıydı) birisi olarak söylüyorum, 240 Hz ve üstü çoğu kişi için gereksiz, çünkü 180 Hz ile arasında gözle görülemeyecek kadar az bir fark var.

Aim fight'a çıktığınız gibi tek yemeniz movement ile alakalı olabilir, ya da çok tahmin edilebilir bir açıdan çıkıyor olabilirsiniz, adam oradan çıkacağınızı tahmin edip çıkacağınız yere aim koyduğu için siz çıkar çıkmaz tek atıyor doğal olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı