Gülen Emoji Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Valorant'ta pingim çok fazla artıyor ne yapmalıyım? Diğer oyunlarda en fazla 100 pingim oluyor Valorant'ta ara sıra 1000 pingi bile görüyorum.
Valorant'ta pingim çok fazla artıyor ne yapmalıyım? Diğer oyunlarda en fazla 100 pingim oluyor Valorant'ta ara sıra 1000 pingi bile görüyorum.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #2 Türkiye serverinde oynadığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Gülen Emoji Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 rexashi dedi: Türkiye serverinde oynadığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #4 Gülen Emoji dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... İlginç, desteğe yazmayı deneyin. En iyi çözümü onlar vericektir. Artı 0 Eksi
Gülen Emoji dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... İlginç, desteğe yazmayı deneyin. En iyi çözümü onlar vericektir.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 20 Haziran 2021 #5 Gülen Emoji dedi: Valorant'ta pingim çok fazla artıyor ne yapmalıyım? Diğer oyunlarda en fazla 100 pingim oluyor Valorant'ta ara sıra 1000 pingi bile görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan Ağ ara belleğini değiştirirsen sorun düzelecektir. Artı 0 Eksi
Gülen Emoji dedi: Valorant'ta pingim çok fazla artıyor ne yapmalıyım? Diğer oyunlarda en fazla 100 pingim oluyor Valorant'ta ara sıra 1000 pingi bile görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan Ağ ara belleğini değiştirirsen sorun düzelecektir.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #6 Gülen Emoji dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ailenizden başka biri sömürüyor olabilir. Artı 0 Eksi
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 20 Haziran 2021 #7 1000 ping gördüğünüze göre hattınızda problem olduğu açık. Türk Telekom kullandığınızı varsayıyorum, müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin. Artı 0 Eksi
1000 ping gördüğünüze göre hattınızda problem olduğu açık. Türk Telekom kullandığınızı varsayıyorum, müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin.
KS KS Gülen Emoji Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #8 Enter your title dedi: Ailenizden başka biri sömürüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda artmıyor. Takeshi Kovacs dedi: 1000 ping gördüğünüze göre hattınızda problem olduğu açık. Türk Telekom kullandığınızı varsayıyorum, müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin. Genişletmek için tıkla... Vodafone kullanıyorum evet memnun değilim ama diğer oyunlarda bu kadar çıkmıyor Valorant'ta oluyor sadece. Artı 0 Eksi
Enter your title dedi: Ailenizden başka biri sömürüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda artmıyor. Takeshi Kovacs dedi: 1000 ping gördüğünüze göre hattınızda problem olduğu açık. Türk Telekom kullandığınızı varsayıyorum, müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin. Genişletmek için tıkla... Vodafone kullanıyorum evet memnun değilim ama diğer oyunlarda bu kadar çıkmıyor Valorant'ta oluyor sadece.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #9 Gülen Emoji dedi: Başka oyunlarda artmıyor. Genişletmek için tıkla... Mörfin kanunları: Artı 0 Eksi
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 20 Haziran 2021 #10 Gülen Emoji dedi: Başka oyunlarda artmıyor. Vodafone kullanıyorum evet memnun değilim ama diğer oyunlarda bu kadar çıkmıyor Valorant'ta oluyor sadece. Genişletmek için tıkla... Bakın ayarları şu şekilde yaparsan düzelecektir. Bir dene zarar gelmez. Sadece Ağ Ara Belleğini azami durumuna getirin. Artı 0 Eksi
Gülen Emoji dedi: Başka oyunlarda artmıyor. Vodafone kullanıyorum evet memnun değilim ama diğer oyunlarda bu kadar çıkmıyor Valorant'ta oluyor sadece. Genişletmek için tıkla... Bakın ayarları şu şekilde yaparsan düzelecektir. Bir dene zarar gelmez. Sadece Ağ Ara Belleğini azami durumuna getirin.