Gülen Emoji Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Valorant'ta pingim çok fazla artıyor ne yapmalıyım? Diğer oyunlarda en fazla 100 pingim oluyor Valorant'ta ara sıra 1000 pingi bile görüyorum.
Valorant'ta pingim çok fazla artıyor ne yapmalıyım? Diğer oyunlarda en fazla 100 pingim oluyor Valorant'ta ara sıra 1000 pingi bile görüyorum.
Ypp Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #11 Suphelia dedi: Bakın ayarları şu şekilde yaparsan düzelecektir. Bir dene zarar gelmez. Sadece Ağ Ara Belleğini azami durumuna getirin. Eki Görüntüle 1076015 Genişletmek için tıkla... Asgari olması daha iyi değil mi? Ben öyle biliyorum. Artı 0 Eksi
Suphelia dedi: Bakın ayarları şu şekilde yaparsan düzelecektir. Bir dene zarar gelmez. Sadece Ağ Ara Belleğini azami durumuna getirin. Eki Görüntüle 1076015 Genişletmek için tıkla... Asgari olması daha iyi değil mi? Ben öyle biliyorum.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 20 Haziran 2021 #12 Ypp dedi: Asgari olması daha iyi değil mi? Ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Normal koşullarda Asgari olması daha iyi. Ama ağ durumu kötüyse diğer opsiyonlar denenebilir. Artı 1 Eksi
Ypp dedi: Asgari olması daha iyi değil mi? Ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Normal koşullarda Asgari olması daha iyi. Ama ağ durumu kötüyse diğer opsiyonlar denenebilir.