Valorant'taki toxic oyuncular

R6 var ama mantığını anlayamadım.
Valorant veya CS gibi gireyim bam bam vurayım değil mantığı. Saldıran taraf yavaş yavaş dronlarla kontrol ederek haritada ilerleyip operatörlere özel ekipmanlarla bomba bölgesini ele geçirmeye çalışıyor. Arka tarafta atladığın 1 düşman bile tüm raundu kaybettirebilir. Taktik ön planda. Hiç adam vurmadan oyunu taşıyabilirsin bile.

Bana öğretebilir misiniz? 40 TL verdim, boşa gitmesin. Discordum: Jewinn#1909

Her oyundaki gibi bunda da var. Etkisini azaltmak için sürekli güncellemeler geliyor.

Maalesef her yerdeler bana özellikle FACEIT'de geliyor pistol raundu kaybedince takıma küfür etmeye başlıyorlar en iyisi mute atıp geçmek.
Haklısın ama işte engel olamıyorum kendime.
Her oyuna girdiğinde mutele. Kill sayının çok daha fazla arttığını göreceksin.
O zaman bundan sonra mutelemek.
Anca kendimizi mağaramıza çekerek kurtulabilir bu toxit mallardan.
Maalesef.
Anca kendimizi mağaramıza çekerek kurtulabilir bu toxit mallardan.
Maalesef.
Muteleyeceksin bu kadar basit. Bu durum sorun değil. Sorunu siz yapıyorsunuz. Neden bunu yapmalarına izin veriyorsunuz ki ? Konu çok gereksiz.
Ya tek mutelemekle olmuyor ki adama info veriyor benim nerede olduğumu adamlarda gelip beni öldürüyorlar.Raporluyorum ama ban yemiyor neden çünkü bu veletler harçlıklarıyla skin aldıkları için riot neden bunları banlasın ki nerden kazanç sağlayacak?
Muteleyeceksin bu kadar basit. Bu durum sorun değil. Sorunu siz yapıyorsunuz. Neden bunu yapmalarına izin veriyorsunuz ki? Konu çok gereksiz.

Yani zor bunlardan kurtulmak.
Napalım artık.

Her oyunda var. Eğer yaşı kemale ermemiş oyuncuların çok bulunduğu oyunları oynuyorsanız, karşılaşma ihtimaliniz eksponansiyel olarak artıyor.

En kesin çözüm premade olarak girmek.

Bu sefer de karşı takım ağlamaya başlıyor. "Cheat off, No-life, Smurf" vs diye.

Galiba tek çözüm kendi oyunumuzu yapıp bu tarz insanları oraya sokmayıp rahat bir şekilde oynamamız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…