For East Troop
Hectopat
R6 var ama mantığını anlayamadım.R6'da bunlardan çok nadir var.
R6 var ama mantığını anlayamadım.R6'da bunlardan çok nadir var.
Oyun paralı da ondan.R6'da bunlardan çok nadir var.
Bende. Ama ben yapmak isterdim de beceremezdim.Maalesef böyleleri var, bende onların yaşında CS:GO oynardım ama toxiclik yapmazdım.![]()
Neden istiyordun.Bende. Ama ben yapmak isterdim de beceremezdim.
Valorant veya CS gibi gireyim bam bam vurayım değil mantığı. Saldıran taraf yavaş yavaş dronlarla kontrol ederek haritada ilerleyip operatörlere özel ekipmanlarla bomba bölgesini ele geçirmeye çalışıyor. Arka tarafta atladığın 1 düşman bile tüm raundu kaybettirebilir. Taktik ön planda. Hiç adam vurmadan oyunu taşıyabilirsin bile.R6 var ama mantığını anlayamadım.
Bana öğretebilir misiniz? 40 TL verdim, boşa gitmesin. Discordum: Jewinn#1909Valorant veya CS gibi gireyim bam bam vurayım değil mantığı. Saldıran taraf yavaş yavaş dronlarla kontrol ederek haritada ilerleyip operatörlere özel ekipmanlarla bomba bölgesini ele geçirmeye çalışıyor. Arka tarafta atladığın 1 düşman bile tüm raundu kaybettirebilir. Taktik ön planda. Hiç adam vurmadan oyunu taşıyabilirsin bile.
Oynamayı beceremiyordum da ondan.Neden istiyordun.![]()
Haklısın ama işte engel olamıyorum kendime.Maalesef her yerdeler bana özellikle FACEIT'de geliyor pistol raundu kaybedince takıma küfür etmeye başlıyorlar en iyisi mute atıp geçmek.
O zaman bundan sonra mutelemek.Her oyuna girdiğinde mutele. Kill sayının çok daha fazla arttığını göreceksin.
Maalesef.Anca kendimizi mağaramıza çekerek kurtulabilir bu toxit mallardan.
Maalesef.Anca kendimizi mağaramıza çekerek kurtulabilir bu toxit mallardan.
Ya tek mutelemekle olmuyor ki adama info veriyor benim nerede olduğumu adamlarda gelip beni öldürüyorlar.Raporluyorum ama ban yemiyor neden çünkü bu veletler harçlıklarıyla skin aldıkları için riot neden bunları banlasın ki nerden kazanç sağlayacak?Muteleyeceksin bu kadar basit. Bu durum sorun değil. Sorunu siz yapıyorsunuz. Neden bunu yapmalarına izin veriyorsunuz ki ? Konu çok gereksiz.
Muteleyeceksin bu kadar basit. Bu durum sorun değil. Sorunu siz yapıyorsunuz. Neden bunu yapmalarına izin veriyorsunuz ki? Konu çok gereksiz.
Hocam burada Karriganın dediği gibi toxic oyunlar hiç bitmeyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.