Valorant'tan ban yedim

Avukat tutacakmış da, tertemizmiş de, hesap satışını bırakmış da...

O tutmaya kalkacağın avukat bile sana bir taraflarıyla gülebilir, haberin olsun.

Konu içeriğinde herhangi bir soru görmediğim için "Şunu yap. Bunu yap." gibi söylemlerde de bulunmayacağım. Yaşadığın olayı anlatmışsın. Okudum, güzel hikaye ama ana karakter biraz daha "gerçek"çi olmalı.

İllegal iş yapıp avukatla görüşmek, güzel.

Hesap satışı zaten Riot'un ban politikası içerisine giriyor. Mahkemeye gitsen de bir sonuç elde edemezsin. Neden hesap satmamanız gerektiğini de böylece öğrenmiş oldunuz.

Hileden Boost'tan veya hesap satmaktan ban yiyip avukat tutmak mı? Gerçekten suçsuzsanız ban yemezdiniz Riot'a bir talep açın olumsuz alırsanız kuralları ihlal etmişsindir.

Arkadaşlar adam çözüm fikri istemiş onu yargılamayın fikir yoksa salın boş verin nasıl yediyse yemiştir.
Hocam, vanguard bazen, bazı uygulamaları donanıma veya başka yazılımlara müdahale etmesi sebebiyle hile olarak görebiliyor. Bundan kaynaklı ban yerse ve bildirirse Riot Games'e. Genelde ban kaldırılıyor. O uygulamada vanguard whitelist'e ekleniyor. Fakat bu durum nadiren gerçekleşen bir durum. Vanguard genelde oyunun dosyalarıyla oynayan, oyunun processlerine müdahale eden, yada donanım gibi davranan yazılımları tespit ettiğinde banlar.

Mahkemeye gitsen neyi savunacaksın adamlar sana oyun başında hesap alım satım yasak diye bi sözleşme zaten imzalatıyor.

Çok fazla hile olayı gördüm ama bu kadar sallayan görmedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…