Valorant'tan haksız yere ban yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki hocam. Kanıtlamak zorunda değilim ancak Vanguard'ın kusursuz olmadığını bilin isterim. Umarım sizin de başınıza gelmez.

Hiçbir şey kusursuz değildir ama her kendi kafasına göre hile açıp ban yiyenler haksızım diyor.
 
Hocam neden 4 ay bekle dediniz?

Çünkü 4 ay (veya 3 ay eskiden öyleydi şu an bilmiyorum ) bekledikten sonra yeni hesapla oyunu oynayabilirsin ama eski hesabın kapanır veya silenir o yüzden beklemen lazım ayrıca spoofer diye uygulamalar var onunla banını kaldırabilirsin (ayrıca format ta atman lazım) ama oda sıkıntılı eğer yakalanırsan 4 aylık banın 5'e uzar. Ayrıca spoofer ın garantisi yok adam paranıda çalabilir
 
Bilgisayarımda her türlü crack dosya var. Program var hiçbir oyunda yasaklama almadım.

Abi demek ki açmışsın hileyi kullanmışsın. Bu kadar basit. Biz niye yemiyoruz.
 
Hiçbir şey kusursuz değildir ama her kendi kafasına göre hile açıp ban yiyenler haksızım diyor.
Olabilir hocam kişiden kişiye değişen bir şey. Hile açmadığımı söylüyorum yalnızca sonuçta riot games burayı takip etmiyor ya neden yalan söyleyeyim böyle bir durumda. İnternet kafelerde dikkatli olmanızı öneririm yine de. Ben bilgisayarımda yüklü olmamasına rağmen internet kafeye gittikten birkaç gün sonra hem League of Legends den 3 gün hem de valoranttan kalıcı ceza aldım haberiniz olsun (Valorant yüklü değil). Hesabım çalınmış da olabilir bilemiyorum. Daha önce geceleri saçma saatlerde aktif olduğumu gören arkadaşlarım olmuş bir dönem bug olarak vardı bu olay ancak çalınması da muhtemel.
 
Hocam zaten ben biletimde sistem loglarımı paylaşabilirim diye belirttim, sizce hile kullanmış olsam böyle irdeler miydim ve sizce hile kullanmış olsam demir elida kalır mıydım?

Hocam demir eloyla kendini savunamazsın bir kere tamam bende hile açtım şu an 1 ay kaldı bitmesine ben dia ligi'nde açtım ertesi gün ban yedim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı