Valorant'tan VAN 152 haksız ban

testt444

Femtopat
Arkadaşlar, bilgisayarımda hiçbir şey yok. Dün gece oyunumu oynadım, kapadım. Sabah açtığımda VAN 152 hatası nedeniyle hiçbir hesaba giremiyorum. Hiçbir şekilde hiçbir uygulama açılmadı bilgisayarda. Aklınızda soru işareti kalmasın ancak bu banı Vanguard atmış diye ticket atmamı anlamı yokmuş, bu mümkün mü? Kesinlikle bilgisayarımda hiçbir şey yok. Başka oyun bile yok, sadece Valorant ve Discord var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu banı Vanguard atmış diye ticket atmamı anlamı yokmuş, bu mümkün mü?
Hayır, ticket atabilirsiniz.

1668688922683.png

Geçen sene arkadaşımın hesabına girip 17 maç arka arkaya MVP olmuştum ve hesap ban yemişti. Valorant destek ile iletişime geçtik 2-3 gün sonra hesabı bize geri verdi. Sende desteğe yazabilirsin.

Arkadaşlar ben arkadaşımın hesabına girip derecesiz attım. Her maç doğal olarak mvp'yim radiantım profesyonelce oynuyorum ama riot bana 3 ay beklemek zorunda olduğumla ilgili geri dönüş yapıp ticket'ı kapattı? İnanılmaz böyle bir şey mümkün olabilir mi böyle bir haksızlık

Geçen sene arkadaşımın hesabına girip 17 maç arka arkaya MVP olmuştum ve hesap ban yemişti. Valorant destek ile iletişime geçtik 2-3 gün sonra hesabı bize geri verdi. Sende desteğe yazabilirsin.
Ayrıca siz hesabı geri verdiler dediniz ben bilgisayarımın banının kalkmasını istiyorum main hesabıma girmeye korkuyorum hesabıma bir şeyler olur diye. Cihaz banı yemişim 3 ay sonra açılacakmış ama bana ne için yediğimi söylemediler ve az önce mail geldi karşılaştığım hata 51 hatasıymış yahu gözlerim görmüyor mu? VAN 152 yazıyor ekranda... Her neyse daha sonra 51 hatasını araştırdım şöyle bir şey yazıyor resmi olarak;

51​

Grup oluşturulurken bir hata oluştu.Grup Sistemi'yle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.
ne demek bu? Grup sistemi ne demek? Beni destek ekibi uyardı eğer oyuna erişimi bu cihazdan sağlarsam ayrıca cezam uzayacakmış vs. ama bana neden ban yediğii söylemediler en son çare twiiit atmak olacak sanırım. Riot destek ekibi ile yaptığım görüşmeyi sosyal medyada paylaşmam sorun teşkil eder mi?

Son düzenleme:
Ayrıca siz hesabı geri verdiler dediniz ben bilgisayarımın banının kalkmasını istiyorum main hesabıma girmeye korkuyorum hesabıma bir şeyler olur diye.

Sizin için kötü haberim var, cihaz banı yediğinde daha önce o cihazla giriş yaptığın bütün hesaplar ban yer. Yüksek ihtimal ana hesabınız da ban yedi.

Cihaz banı yemişim 3 ay sonra açılacakmış ama bana ne için yediğimi söylemediler.

Söylemezler ne sebeple ban yediğini.

Riot destek ekibi ile yaptığım görüşmeyi sosyal medyada paylaşmam sorun teşkil eder mi?

Muhtemelen etmez, paylaşan çok fazla kişi gördüm.

nasıl deneyebilirim ki valoranta girmeye korkuyorum bilette eğer bu bilgisayardan oyuna erişirsem ban uzarmış, giriş yaptığım hesap da ban yermiş ama bununla ilgili daha 1 ay olmamış bir tweet buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer ban yediysen geçmiş olsun. Ticket falan hikaye. Türkiye ile değil Kanada tarafı ile iletişime geçiyorsun. Saçma sapan bot mesajları dışında birşey gelmiyor. Dünyanın en rezalet sistemi Riot Games'indir. Haklarını yememek lazım.

nasıl geçmiş olsun ben first strike dahil bir çok turnuvada yer aldım 3 ay büyük bir süre planlarıma sadık kalmam gerekiyor başarılı olacakken bu tür şeyler nasıl olabilir yeni biletler oluşturdum haber bekliyorum eğer 3 ay bu pc banlı kalırsa ne yapacağım çok pahalı ? :D sinirden gülmeye başladım

51​

Grup oluşturulurken bir hata oluştu.Grup Sistemi'yle ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat.
şu hatanın açıklamasını bilen var mı biletlerin birinde bundan dolayı giriş yapamayacağımı yazmışlardı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı