Vehab Femtopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Valoskin.com'dan 1200 VP aldım 2 tane ama 1 gündür bekliyorum hala teslimat bekleniyor diyor, ne yapmalıyım? Desteğe yazdım cevap vermedi.
Valoskin.com'dan 1200 VP aldım 2 tane ama 1 gündür bekliyorum hala teslimat bekleniyor diyor, ne yapmalıyım? Desteğe yazdım cevap vermedi.
5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 1 Mart 2025 #2 E-posta'ya atıyorlar genelde. Baktınız mı? Belki bir hata olmuştur, o yüzden teslimat bekleniyor diyordur. Son düzenleme: 1 Mart 2025 Artı 0 Eksi
E-posta'ya atıyorlar genelde. Baktınız mı? Belki bir hata olmuştur, o yüzden teslimat bekleniyor diyordur.
T toprak şen Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Makaleler 1 1 Mart 2025 #3 Vehab dedi: Valoskin.com'dan 1200 VP aldım 2 tane ama 1 gündür bekliyorum hala teslimat bekleniyor diyor, ne yapmalıyım? Desteğe yazdım cevap vermedi. Genişletmek için tıkla... Bankayla iletişime geçin kanıtları sunun ters ibraz oluşturun Artı 0 Eksi
Vehab dedi: Valoskin.com'dan 1200 VP aldım 2 tane ama 1 gündür bekliyorum hala teslimat bekleniyor diyor, ne yapmalıyım? Desteğe yazdım cevap vermedi. Genişletmek için tıkla... Bankayla iletişime geçin kanıtları sunun ters ibraz oluşturun
KS KS Vehab Femtopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #4 564803 dedi: E-posta'ya atıyorlar genelde. Baktınız mı? Belki bir hata olmuştur, o yüzden teslimat bekleniyor diyordur. Genişletmek için tıkla... Yok baktım oraya da mesaj gelmemiş toprak şen dedi: Bankayla iletişime geçin kanıtları sunun ters ibraz oluşturun Genişletmek için tıkla... Valoskinle alakalı deilmi bankayla mi alakalı Artı 0 Eksi
564803 dedi: E-posta'ya atıyorlar genelde. Baktınız mı? Belki bir hata olmuştur, o yüzden teslimat bekleniyor diyordur. Genişletmek için tıkla... Yok baktım oraya da mesaj gelmemiş toprak şen dedi: Bankayla iletişime geçin kanıtları sunun ters ibraz oluşturun Genişletmek için tıkla... Valoskinle alakalı deilmi bankayla mi alakalı
T toprak şen Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Makaleler 1 2 Mart 2025 #5 Vehab dedi: Yok baktım oraya da mesaj gelmemiş Valoskinle alakalı değilmi bankayla mi alakalı Genişletmek için tıkla... Evet fakat bankanız parayı anında teslim etmiyor özellikle kredi kartı ise geç olmadan oluştursaydınız keşke. Artı 0 Eksi
Vehab dedi: Yok baktım oraya da mesaj gelmemiş Valoskinle alakalı değilmi bankayla mi alakalı Genişletmek için tıkla... Evet fakat bankanız parayı anında teslim etmiyor özellikle kredi kartı ise geç olmadan oluştursaydınız keşke.
KS KS Vehab Femtopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #6 toprak şen dedi: Evet fakat bankanız parayı anında teslim etmiyor özellikle kredi kartı ise geç olmadan oluştursaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Şimdi napıyım o zaman hem bankayı arayıp ne diyem ki Artı 0 Eksi
toprak şen dedi: Evet fakat bankanız parayı anında teslim etmiyor özellikle kredi kartı ise geç olmadan oluştursaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Şimdi napıyım o zaman hem bankayı arayıp ne diyem ki
T toprak şen Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Makaleler 1 2 Mart 2025 #7 Vehab dedi: Şimdi ne yapayım o zaman hem bankayı arayıp ne diyem ki Genişletmek için tıkla... Reis ters ibraz ne diye araştırır mısın eğer gerçekten teslimat yapılmadıysa karşı tarafa parayı vermez banka geç kalmış olabilirsin ama Artı 0 Eksi
Vehab dedi: Şimdi ne yapayım o zaman hem bankayı arayıp ne diyem ki Genişletmek için tıkla... Reis ters ibraz ne diye araştırır mısın eğer gerçekten teslimat yapılmadıysa karşı tarafa parayı vermez banka geç kalmış olabilirsin ama