Oyun Valve 90.000 Dota 2 Smurf oyuncusunu banladı!

Her oyunda rekabetçi girmeyi bıraktım. Özellikle LoL oynarken asla dereceliye tıklamıyorum. CS için de oyun berbat durumda. Faceit bile bu duruma bir şey yapmıyor. Benim etim ne budum ne abi benim neden karşıma diamond ya da master adam geliyor?
 
Fayda etmez bu oyunu iyi oynayan adamlar ruh hastası gibi mekaniklere sahipler. Ben iyi bir MOBA oyuncusu olmama rağmen çok üst düzey oynayan adamlar geliyordu karşıma, bıraktım gitti zaten uğraşılmaz. Her maç 1 saatten fazla sürüyor kaybedince sinirden patlıyor insan.
 
CS:GO'da en son rank sistemi kotu oldugu icin 9000 saatli main hesabimda istemeden de olsa Silver'de Nova'da smurf oynuyordum. CS:GO rank sistemi duzeldi mi bilemem, biraktim da zaten. CS 2 rank sistemi de CS:GO gibi salak saçma ise, smurf yerine kendi yedikleri halt yuzunden masum insanlari banlayabilirler...

Ban büyük ihtimal az vakitle aşırı iyi performans sergileyen kişilere atılmıştır(adam 10 saat oynuyor ama herkese HS atıyor mesela csde)
 
Valve smurf yaptıkları tespit edilen 90.000 DotA 2 kullanıcısını banladı. Smurf yapmaya devam ederlerse ana hesaplarını dahi banlayacaklarını belirten bir haberde paylaştı. Valve DotA 2'de smurf oyuncu istemiyor anlaşılan. Sizce ileride böyle bir yasaklama CS:GO için de gelir mi? CS:GO'da smurf hesap kullanıyor musunuz?


Darisi CS'nin başına. Smurflar düşük eloda cok sıkıntı cikartiyor özellikle takimin yeni oyuncularla olunca karsisi smurf olunca tek başınıza bir şey yapamiyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı