Valve hileler ile anlaşmalı iş mi yapıyor?

Valve'nin hileler ile bir anlaşma içerisinde olduğunu düşünüyorum, çünkü; "the cihan" YouTube kanalının 877 bin aboneye sahip olup, neredeyse her videosunda kendi şahsına ait olan hileyi pazarlaması ve hileyi pazarlarken "bu güne kadar kimseye ban yedirmedi, yedirmemeye de devam ediyor" demesi, milyar dolarlar sahibi olan Valve'nin bu duruma hiçbir şey yapamaması durumun vahimliğini öne getiriyor.

Başka bir örnek olarak TF2'nin en büyük hazin düşmanı olan "omegatronıc" adlı YouTube kanalının da aynı şekilde kendi yazılımını insanlara kışkırtma olarak kullanması gibi bir örnek daha sunabiliriz. Valve şirketine göre daha az geliri olan Riot Games'in AC(anti-cheat) konusuna çok üstün olması da hangi şirketin daha fazla oyuncularına önem verdiğini bize yansıtıyor. Bunun açıklaması benim şahsi fikrim olan Valve'nin umursamaması ve hile yazılım şirketleri ile çaplı bir ortaklık kurmasıdır. B

Unun ne kazancı olduğunu asla bilemeyeyiz çünkü; bunun gibi bir durumun öğrenilmesi Valve'yi felaket ötesi bir duruma sürükler. Bu kadar yüksek güçlü bir şirketin bu kadar küçük kişilere küçük bir yaptırım bile uygulamayaması çok ironik bir durum, şahsi fikrim hileler ile bir iş birliği bulunduğu. Böyle bir şirketten bu derecede tembellik ve vurdumduymazlık kabul edilmemesi gereken bir durumdur, bir rekabetçi oyun olan CS2'de ard arta hileler ile karşı karşıya kaldık. Aynı firmanın Team Fortress 2 oyununda da durum çok daha vahim, "omegatronıcler" ve kopyaları oyunu ciddi derecede oynanılamaz hale getiriyor. Bunun için elde tutulacak bir ispatım bulunmamaktadır, sadece bunları demekle yetiniyorum:

Valve, isterse hilelerin kökünü kurutur. Tanıdığım ve beraber oyuna katıldığımız bir dostum 5 takım arkadaşımızın aynı partide olduğu bir oyunda "oyunbozanlık" nedeni ile hatrı sayılır derecede ceza(lar) yedi. Valve şirketinin hile sorununu çözmemesinin şahsi fikrim bunlardır. Fikirlerinizi duymak isterim ve zevk duyarım. Okuduğunuz için teşekkürlerimi sunarım. :D

Sen Cihan'ın sattığı hile ban yemiyor mu sanıyosun. Eğer ezglobal diyorsan onun adı her yerde ezvac olarak geçiyor kullandığın gibi ban yiyorsun ve seni hemen her yerden engelliyorlar ve yorumlarını siliyorlar ban yedim dersen de. Ban atılıyor ama cihan gibiler sürekli yeni hesapla girdikleri için sana ban yemiyolarmış izlenimi vermeye çalışıyor. Bu tarz hile satanlar zaten yüzlerce hesap kastı 21 level ile Prime olma dönemi hesapları bota bıraktılar Prime yaptılar şimdi de videoda kullanıp kenara atıyorlar. Bilmeyen adam da AAA ban yenmiyor deyip aldıktan sonra hem paranızdan hem hesabınızdan oluyorsunuz. :D

Benimde fikrine büyük oranla katıldığım bir konudur. TF2'yi çok severek oynarım ve oynamaya devam etmekteyim. Bu durum beni cidden kırıyor çünkü; oyunu gerçekten seviyorum. Her ne zaman bir 2Fort mapinde Sniper duellosu yapmayı dilediğimde kazanıyor olursam düşmanım bir anda yukarı bakar bir durumda "Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî" gibi dönüp kafalarımızı uçurmaya başlıyor.

600 TL ucuzmu bro :(

15 dolar 435 TL ediyor ki parasını zaten çıkartıyor. Ben 275'e aldım 2.5 ayda parasını çıkarttım şu an 500-600 TL civarı kaldırdım seçkinden zaten. Valve sana hem hilelerin çıkma ihtimali azalsın, hem de paranı katla diyor aslında nimet bildiğin bu. Ranked için bile almak bir sebep aslında.

Türkiye sınırlarında ban yedirmeyen hile yok. Cidden ban yedirmeyen hileler varmı var ama onlar da aşırı pahalılar. Şuan insanların legit oynamamasının tek sebebi Overwatch sisteminin şuan olmaması. Eskiden pahalı hileler bile report yedikleri zaman OW ile ben yiyebileceğinden. Legit oynuyorlardı Şuan Overwatch olmadığı için daha rahatlar sadece.

Aynen, o yüzden günde en az 1 milyon oynanıyor oyun. Daha hard oyun isteyen CS oynar. Valorant gibi koşarak adam vurmaktan zevk alanlar olabilir bir şey diyemem ona.
Burda Valorant oyununu öven, çatışma ve silah kullanma durumlarını belirtmemiş. Yalnızca Anti-Cheat konusunda üstün olduğunu belirtmiş.

15 dolar 435 TL ediyor ki parasını zaten çıkartıyor. Ben 275'e aldım 2.5 ayda parasını çıkarttım şu an 500-600 TL civarı kaldırdım seçkinden zaten. Valve sana hem hilelerin çıkma ihtimali azalsın, hem de paranı katla diyor aslında nimet bildiğin bu. Ranked için bile almak bir sebep aslında.
kanka bu yazdıkların csnin anti cheat konusunda valonun geride olduğu gerçeğini bozmaz

Burada Valorant oyununu öven, çatışma ve silah kullanma durumlarını belirtmemiş. Yalnızca Anti-Cheat konusunda üstün olduğunu belirtmiş.

Dostum konu her türlü Valorant'a giriyor çünkü CS'nin şu an tek rakip oyunu Valorant. Zaten daha hard isteyen CS oynar yanlış mıyım? Yanlışım varsa söyle.

Son olarak da şunu belirticem banlar hile algılansa dahi hemen ban atılmıyor ki hileler patchlenmesin hemen yani düzeltilmesin. 6-7 ay belki daha uzun bekliyorlar ama en sonunda o süreçte birçok hileyi kim kullanmışsa tek ban dalgasında hepsi ban yiyor ve bu sayede hileciler nereden ban yediklerini çözüp hilelere tekrar yama getirene kadar zaman kaybedyorlar.

Kanka bu yazdıkların CS'nin anti cheat konusunda Valorant'nun geride olduğu gerçeğini bozmaz

Birader adamların politikası bu çünkü, emin ol Valve istese Valorant'tan daha kaliteli yapar ama adamlar para kaldırıyor bu işten, neden yapsın? Adamların oyunu günde en az 1 milyon oynanıyor zaten.

Sen Cihan'ın sattığı hile ban yemiyor mu sanıyosun. Eğer ezglobal diyorsan onun adı her yerde ezvac olarak geçiyor kullandığın gibi ban yiyorsun ve seni hemen her yerden engelliyorlar ve yorumlarını siliyorlar ban yedim dersen de. Ban atılıyor ama cihan gibiler sürekli yeni hesapla girdikleri için sana ban yemiyolarmış izlenimi vermeye çalışıyor. Bu tarz hile satanlar zaten yüzlerce hesap kastı 21 level ile Prime olma dönemi hesapları bota bıraktılar Prime yaptılar şimdi de videoda kullanıp kenara atıyorlar. Bilmeyen adam da AAA ban yenmiyor deyip aldıktan sonra hem paranızdan hem hesabınızdan oluyorsunuz. :D
6 maç üst üste hile geldi bro epsini repledim hiç biri ban yemedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı