Valve hileler ile anlaşmalı iş mi yapıyor?

Dostum konu her türlü Valorant'a giriyor çünkü CS'nin şu an tek rakip oyunu Valorant. Zaten daha hard isteyen CS oynar yanlış mıyım? Yanlışım varsa söyle.
Burada VALORANT konusu bulunmuyor, yalnızca VALVE'nin AC sistemini eleştiriyor. VALORANT'ı her Counter-Strike ve VALVE oyunlarında lütfen dile getirmeyiniz, çünkü; konudan saptırıyor ve alakasız yerlere sürüklüyor.

Valve'nin hileler ile bir anlaşma içerisinde olduğunu düşünüyorum, çünkü; "the cihan" YouTube kanalının 877 bin aboneye sahip olup, neredeyse her videosunda kendi şahsına ait olan hileyi pazarlaması ve hileyi pazarlarken "bu güne kadar kimseye ban yedirmedi, yedirmemeye de devam ediyor" demesi, milyar dolarlar sahibi olan Valve'nin bu duruma hiçbir şey yapamaması durumun vahimliğini öne getiriyor.

Başka bir örnek olarak TF2'nin en büyük hazin düşmanı olan "omegatronıc" adlı YouTube kanalının da aynı şekilde kendi yazılımını insanlara kışkırtma olarak kullanması gibi bir örnek daha sunabiliriz. Valve şirketine göre daha az geliri olan Riot Games'in AC(anti-cheat) konusuna çok üstün olması da hangi şirketin daha fazla oyuncularına önem verdiğini bize yansıtıyor. Bunun açıklaması benim şahsi fikrim olan Valve'nin umursamaması ve hile yazılım şirketleri ile çaplı bir ortaklık kurmasıdır. B

unun ne kazancı olduğunu asla bilemeyeyiz çünkü; bunun gibi bir durumun öğrenilmesi Valve'yi felaket ötesi bir duruma sürükler. Bu kadar yüksek güçlü bir şirketin bu kadar küçük kişilere küçük bir yaptırım bile uygulamayaması çok ironik bir durum, şahsi fikrim hileler ile bir iş birliği bulunduğu. Böyle bir şirketten bu derecede tembellik ve vurdumduymazlık kabul edilmemesi gereken bir durumdur, bir rekabetçi oyun olan CS2'de ard arta hileler ile karşı karşıya kaldık. Aynı firmanın Team Fortress 2 oyununda da durum çok daha vahim, "omegatronıcler" ve kopyaları oyunu ciddi derecede oynanılamaz hale getiriyor. Bunun için elde tutulacak bir ispatım bulunmamaktadır, sadece bunları demekle yetiniyorum:

Valve, isterse hilelerin kökünü kurutur. Tanıdığım ve beraber oyuna katıldığımız bir dostum 5 takım arkadaşımızın aynı partide olduğu bir oyunda "oyunbozanlık" nedeni ile hatrı sayılır derecede ceza(lar) yedi. Valve şirketinin hile sorununu çözmemesinin şahsi fikrim bunlardır. Fikirlerinizi duymak isterim ve zevk duyarım. Okuduğunuz için teşekkürlerimi sunarım. :D
Hocam selamlar cihan denen eleman paso yalan söylüyor bilginiz olsun. Ban yedirmiyor olayı falan yok bizzat karşımdaki adam yedi. Hile mevzusu ise çoğu oyunun hilecilerle anlaştığını düşünüyorum. Eskiden wolfteam vs vs. :))

Burada Valorant konusu bulunmuyor, yalnızca Valve'nin AC sistemini eleştiriyor. Valorant'ı her Counter-Strike ve Valve oyunlarında lütfen dile getirmeyiniz, çünkü; konudan saptırıyor ve alakasız yerlere sürüklüyor.

Dostum adam Anti Cheat'yi Valorant ile karşılaştırıyor, ne yapayım gideyim Metin2 ile mi karşılaştırayım. Al bak git adamın mesajına bak.

Birader adamların politikası bu çünkü, emin ol Valve istese Valorant'tan daha kaliteli yapar ama adamlar para kaldırıyor bu işten, neden yapsın? Adamların oyunu günde en az 1 milyon oynanıyor zaten.
adamların politikasını eleştiriyorum zaten oyunculara ne önem nede değer veriyolar tek dertleri para

Hocam selamlar cihan denen eleman paso yalan söylüyor bilginiz olsun. Ban yedirmiyor olayı falan yok bizzat karşımdaki adam yedi. Hile mevzusu ise çoğu oyunun hilecilerle anlaştığını düşünüyorum. Eskiden wolfteam vs vs. :))
Ezglobal'in altyapısı bile bir rus hilesinden çalıntı. Bende hile açtım ama prime olmayan hesapta açtım evet hile ile oynamak eğlenceli ve bağımlılık yapıcı. Gene de bir süre hile ile oynamak oyunu oynama hevesinizi kırıyor oyundan hiç zevk almıyorsunuz.

Hilecilerden kurtulmazsa çok fazla oyuncu kaybı olur bu fikrini bir daha gözden geçir bence.

Hilecilerden kurtulmasını tabii isterim fakat Riot ile aynı yöntemi kullanmasın. Şu anki VAC sistemini geliştirmeye çalışması daha iyi ki zaten geliştiriyor CS2 bugları düzeltildikten sonra ana hedefleri o olur diye düşünüyorum.

Ezglobal'in altyapısı bile bir rus hilesinden çalıntı. Bende hile açtım ama prime olmayan hesapta açtım evet hile ile oynamak eğlenceli ve bağımlılık yapıcı. Gene de bir süre hile ile oynamak oyunu oynama hevesinizi kırıyor oyundan hiç zevk almıyorsunuz.
EZGlobal hilesini bizzat Counter-Strike 2 oyununda arkadaşlarıma karşı deneyimledim ve hepsini beni raporlamasını sağladım, discord sunucusundan "23" kişiden hileden beni raporlamalarını diledim. Neticesinde 1 ay geçti, ancak pek bir sonuç bulunmamakta. İlk kez bir hesabımın yasaklamasını diledim.

Adamların politikasını eleştiriyorum zaten oyunculara ne önem ne de değer veriyorlar tek dertleri para

Kardeşim, bu adamlar paralarının çok büyük kısmını CS'den kazanıyorlar ki Prime pahalı değil, sana göre pahalı ama bana göre değil ve zaten parasını çıkartıyorsun. Adamların kitlesi belli zaten oynayan adam oynar.

EZGlobal hilesini bizzat Counter-Strike 2 oyununda arkadaşlarıma karşı deneyimledim ve hepsini beni raporlamasını sağladım, Discord sunucusundan "23" kişiden hileden beni raporlamalarını diledim. Neticesinde 1 ay geçti, ancak pek bir sonuç bulunmamakta. İlk kez bir hesabımın yasaklamasını diledim.

Üstteki arkadaşın dediği gibi, ilk başta güvenirliği düşürüyorlar sonra bir anda dalga yapıp yüzlerce, binlerce kişiyi banlıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı