Belki... Sadece belki... Nvidia ile Arch'ın karışmayacağına inanan kesime "Bakın! Biz Arch Linux üzerinde test yapıyoruz!" diyebilmek içindir? Yada gerçekten bir kaç FPS fark ediyordur? Topluluğun neden sevmeyeceğini zaten söyledim. Eğer KDE ha bire sorun çıkarırsa (Ki şu an Arch KDE var masaüstümde, çekilecek dert değil.) kimse sevmez tabi ki. Burada sana anlatamayacağım, sen de anlamayacaksın belli ki. Arch isosunu indir ve bir sanal makinede KDE kur, dene. Biraz o şekilde kullan. O zaman anlarsın ancak.
Kendinle çelişiyorsun. Buna ne cevabı yazabilirim? Güzel mi çalışıyor, yoksa test edilmeye mi ihtiyacı var? Öte yandan zaten test edilmiş depo muhabbetini senden önce 40 kişi daha yazdı ve olabilir dedim. Buna 41. kez cevap vermeme gerek var mı? Sadece önceki yazılanları tekrar etmişsin.
Önceki paragrafınla aynı şeyleri söylemişsin. Cevap:
Arch'ı bilmem ama Arch + KDE kombinasyonunu denediğine şüpheliyim. Yine soru şuna dönüyor:
Eğer bu kadar test ve sürüm sabitleme ile uğraşacaklarsa neden taban Debian ile devam edemiyor?
Dediğim gibi, cihaz çıkınca gerçekten
kullanan insanlardan neyin ne olduğunu zaten göreceğiz. Burada fanboyluğun lüzumu yok. Yukarıda dediğime şirket dağıtımı fanatikliği denmiş, o ayrı komik. Yukarıda nedenini defalarca kez yazdım ama forumdaki
belli bir gruptan gelen kullanıcılar okuyup anlamak, eleştirmek yerine
fikrin değil, birbirinin müdahilliğini yapmayı seçiyor anlaşılan:
Valve + Canonical partnerliğinin en sağlıklı Steam Deck'i oluşturacağını bu yüzden söylüyorum. Bir işletim sisteminin direk donanımda kendi geliştiricileri tarafından test edilmesi Steam Deck'i daha sağlam bir cihaz yapardı. Hele çıksın şu cihaz, o zaman bir de görelim
Evet, troll
sünüz (çoğul)