Valve'in CS:GO için amacı ne?

Haklısınız hocam.

Haklı adam.

Bu büyük bir güncelleme değildi. Sadece operasyonu kaldırmak için konulan 1-2 parça güncelleme o kadar. Bu güncellemeden fazla bir şey beklemek saçma. Bu güncellemedeki en önemli gelişme sadece Train'nin aktif oyuncu havuzundan kaldırılıp. Ancient denen dandik bir Map'ın konması. O yüzden bu güncellemeden bir şey beklemek sonuçsuz kalır.

İşte hocam, ben de pek bir şey beklemiyorum. Ama Train'İ de kaldırmazsın be yani. Ona yakınıyorum, Cobblestone gibi aramızdan ayrılacak.

Hocam 5 yıldan fazla süre oynadım. Her türlü hile ile karşılaştım. Öyle hileciler gördüm ki sadece sol tık kullanarak maç kazanıyordu. Bu kadar zaman oyunu oynadım bir kişinin ban yediğini gördüm. O da abim.

Bir de her CS konusunun altına Valorant daha iyi veya CS çöp möp yazanları anlamıyorum. Başlık belli CS:GO güncelleme. Eee sen neden hala Valorant daha iyi yazıyorsun? Başlıkta olduğu gibi biz CS severeler olarak bu konu altında buluşuyoruz. Eğer Valorant'ı sevseydim zaten Valorant ile alakalı güncellemelerden bahsederdim. Sizin yorum olarak yazdığınız şeylere göre hareket eden birisi de varsa artık ne bileyim yani.

Faceit oynuyor hocam zaten CS'yi ciddi oynayan adam. Siz de deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…