Valve'in CS:GO için amacı ne?

Hocam şaka mı kaldı, adam konumu resmen CS vs Valorant konusuna çevirdi baksanıza bir de her mesaja kahkaha atıyor, 'göz ardı Et'e basmak lazım böyle durumlarda.

Hocam taktik mapi değil ki, iceworld hâla vardır CS:GO'da, atölye mapi olarak vardır.

Haklı adam.

Bu büyük bir güncelleme değildi. Sadece operasyonu kaldırmak için konulan 1-2 parça güncelleme o kadar. Bu güncellemeden fazla bir şey beklemek saçma. Bu güncellemedeki en önemli gelişme sadece Train'nin aktif oyuncu havuzundan kaldırılıp. Ancient denen dandik bir Map'ın konması. O yüzden bu güncellemeden bir şey beklemek sonuçsuz kalır.

Bu büyük bir güncelleme değildi. Sadece operasyonu kaldırmak için konulan 1-2 parça güncelleme o kadar. Bu güncellemeden fazla bir şey beklemek saçma. Bu güncellemedeki en önemli gelişme sadece Train'nin aktif oyuncu havuzundan kaldırılıp. Ancient denen dandik bir Map'ın konması. O yüzden bu güncellemeden bir şey beklemek sonuçsuz kalır.
İşte hocam, ben de pek bir şey beklemiyorum. Ama Train'İ de kaldırmazsın be yani. Ona yakınıyorum, Cobblestone gibi aramızdan ayrılacak.

Ya birader yanlış anlama da CS'de hile var diye ağlayanların yarısının saati 300, zaten iyi oynayan adam Faceit oynuyor hileler umrumda değil. Bu arada önünüze gelen prefire atan adama hile diye ağlamayı bırakın artık.

Ben de nonprime maçtayken adam maçın ortasında banlandı.
Hocam 5 yıldan fazla süre oynadım. Her türlü hile ile karşılaştım. Öyle hileciler gördüm ki sadece sol tık kullanarak maç kazanıyordu. Bu kadar zaman oyunu oynadım bir kişinin ban yediğini gördüm. O da abim.

Bir de her CS konusunun altına Valorant daha iyi veya CS çöp möp yazanları anlamıyorum. Başlık belli CS:GO güncelleme. Eee sen neden hala Valorant daha iyi yazıyorsun? Başlıkta olduğu gibi biz CS severeler olarak bu konu altında buluşuyoruz. Eğer Valorant'ı sevseydim zaten Valorant ile alakalı güncellemelerden bahsederdim. Sizin yorum olarak yazdığınız şeylere göre hareket eden birisi de varsa artık ne bileyim yani.

Hocam 5 yıldan fazla süre oynadım. Her türlü hile ile karşılaştım. Öyle hileciler gördüm ki sadece sol tık kullanarak maç kazanıyordu. Bu kadar zaman oyunu oynadım bir kişinin ban yediğini gördüm. O da abim.
Faceit oynuyor hocam zaten CS'yi ciddi oynayan adam. Siz de deneyin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı