Valve'in CS:GO için amacı ne?

Ya birader yanlış anlama da CS'de hile var diye ağlayanların yarısının saati 300, zaten iyi oynayan adam Faceit oynuyor hileler umrumda değil. Bu arada önünüze gelen prefire atan adama hile diye ağlamayı bırakın artık.
2 kere geldi 2 kere karşılaşma iptal edildi.
Ben de nonprime maçtayken adam maçın ortasında banlandı.

Anti hile olsa da, olmasa da oynayanı oynadığı için anti hile güncelleştirmesi gelmiyor. Hilesiz ve 128 tick sunucularda oynamak isteyen varsa Faceit oynayabilir. Tavsiye ederim.
Hocam bunlar Faceit oynasa 2 levellere hile diyecek adamlar, çok da takmayın. Önüne gelene hile diye ağlıyorlar.
Dün konu açıldı optimize edilmeye başlanmış. Belki de Traini Source 2'ye optimize edebilmek için kaldırmışlardır :D
Hocam harita dursun havuzda, zaten Source 2 ile baştan yapılacak diye biliyorum. Alakası yok bence.

Valoranta hile yokmuş gibi davranmayın, bir kaç oyunuma geldi ve hile açması zor değil uygulamaya tıklıyorsun. Piyasada şuan bir sürü Valorant hilesi var.
Benim karşıma denk gelmedi açıkcası. Olsa bile en azından CS:GO kadar değil. Ve önlemleri gayet alınıyor. CS:GO bazı şeyleri düzeltse çok iyi olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı