Valve'in CS:GO için amacı ne?

Şu Valorant fanlarını boşverin artık. Hala Valorant'ın CS'den daha iyi bir FPS oyunu olduğunu sanıyorlar. Karakterler desen Overwatch'dan kopya. Sprey mantığı zaten yok. Tek olayı one tap. CS'de taktik ve kas hafızasını kullanıyorsun. CS'de yükselememiş e-sporcular, LoL'den geçenler ve 10 yaşındakiler Valorant'ı bu kadar yüksekte tutuyor.(Valorant'da elmas, CS'de ise MGE'yim. Bronzsun diyecek Valorant fanboyları gelmeden yazıyım dedim.)
Ben raporladım hocam gereksiz mesajdan, ban yediler büyük ihtimal zaten. Siz de yapın derim, insanın konusu kirlenince siniri tepesine atıyor.
 
Hocam FACEIT 5 Level'dim, 3'e düştüm, ama 10 elo mu ne var 4'e. Ama benim arkadaş çok fazla iyi olmayabilir, kötü oynayabilir. Tam nasıl oynar bilmiyorum. Ortalama 2 3 Level gibi oynayacak büyük ihtimal. Ben kendimi feda edeceğim o oyunu öğrensin diye, büyük ihtimal çok elom gidecek ama yapacak bir şey yok, Duo gireceğiz o gelişene kadar. Sizin de elonuz gitmesin gerek yok.

Vallahi ben 5 lvl den 1'e düştüm troll takım arkadaşları yüzünden mm de normal rankım en yüksek çift keleşti.
 
Hocam Faceit 5 leveldim, 3'e düştüm, ama 10 elo mu ne var 4'e. Ama benim arkadaş çok fazla iyi olmayabilir, kötü oynayabilir. Tam nasıl oynar bilmiyorum. Ortalama 2 3 level gibi oynayacak büyük ihtimal. Ben kendimi feda edeceğim o oyunu öğrensin diye, büyük ihtimal çok elom gidecek ama yapacak bir şey yok, duo gireceğiz o gelişene kadar. Sizin de elonuz gitmesin gerek yok.
Ben hesabımı bırakayım yine de girmek isterseniz gireriz arkadaşla genelde kill yarışına giriyoruz Faceitte ortaya iddia koyup 😂
CS saatine takılma daha önce 900 ve 400 saatlik hesaplar sattım LEM ve MGE olmak üzere.
 
Ben hesabımı bırakayım yine de girmek isterseniz gireriz arkadaşla genelde kill yarışına giriyoruz Faceitte ortaya iddia koyup 😂
CS saatine takılma daha önce 900 ve 400 saatlik hesaplar sattım LEM ve MGE olmak üzere.
Hocam siz üst seviyesiniz, kanser olursunuz ben size diyeyim. Onu da ben tekrar döndürdüm CS'ye zaten, zor bizim girmemiz. Çok iyi değil yani. Gerek yok derim ben. Leveliniz düşecek zaten, benim de düşecek ama çekicez artık, yapacak bir şey yok.
 
1000 saatin olup hâla MM oynuyorsan zaten zaten Valorant geçmen iyi olmuş.
Valorant'In mekanikleri daha güncel :D. Bence de, keleşle koşarak one tap atmak güncel mekanik.
Teknobiyotiğin o harika moderatörü siz olsanız gerek aynı uslüb. Gelen geçene saldırıyorsunuz aferim size. Biraz saygılı olub anonim olunca konuşması kolay tabi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı