Vampyr 62 FPS Kilidini Kaldırmak

Makaleler
14
Yer
Türkiye/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1521878528
Bildiğiniz üzere Vampyr'de 62 FPS kilidi var. Bu kilit, genel kullanıcılar için yetse de profesyonel sistem sahipleri için bu kilit can sıkıcı hale gelebilir. Bu kilidi kaldırmak için oyunun kayıt programında ufak bir ayar değişikliği yapmanız gerekmektedir.
  • Windows'tan C:\Kullanıcılar\(Kullanıcı ismi)\AppData\Local\AVGame\Saved\Config\WindowsNoEditor yolundaki GameUserSettings klasörünü not defteri halinde açın.
  • Açılan dosyadaki FrameRateLimit'inda eşittirin (=) karşısındaki 0.000000 değerini monitörünüzün Hz'si ya da almak istediğiniz maksimum FPS değerini yazın. Ben 144 FPS alamayacağım için maksimum 144 yazdım. Verdiğiniz değerden sonra nokta koyup 6 sıfır koyun. (Örnek 144.000000)
  • Dosyayı kaydedin ve pencereyi kapatın. Oyunu açtıktan sonra 60 FPS kilidi kalkacaktır.

Oyun son sürümde bende fakat böyle bir şey görmedim açıkcası yada dikkat etmemiş olabilirim. Fakat 60 FPS üstüne çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yarın bir göz atacağım. Bu arada Türkçe yaması da yayınlanmıştı. Kullanmanızı tavsiye ederim ilgimi çekti oyun fazla oynamamış olsam da hoşuma gittiğini söylebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ara menüde FPS sınırlaması yok. Oyun içinde maksimum 62 FPS'e çıkıyor. Türkçe yama olduğunu biliyorum da İngilizce oynamayı tercih ediyorum

Sadece ara menüde FPS sınırlaması yok. Oyun içinde maksimum 62 FPS'e çıkıyor. Türkçe yama olduğunu biliyorum da İngilizce oynamayı tercih ediyorum
Mahsuru yoksa size bir soru daha sormak istiyorum. Sisteminizin nVidia olduğunu varsayarak soruyorum. Driver'ınız son sürümde mi acaba yani 417.22 mi? Eğer öyleyse bir evden çıktığınızda ışık altına geldiğinizde sanki selektör yapıyor gibi oluyor olay ve ne bileyim son driverdan sonra oyun sanki saçma bir şekilde kasmaya başladı anlamış değilim.

Ben Epic'ten beleş verdiği için oynayacaktım ama şu an FPS kilidi var ve sizin çözümleriniz bende yok yani bende direk saved dosyası yok yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Dosya Ekleri

• epic.PNG
    9,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…