Vampyr İlk 1 Saatten Sonra FPS Düşmesi

Alperen Değer

Megapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyunu Origin Acces aracılığı ile oynamaya başladım. Oynayan biliyordur ilk 1 saat yani oyunda bir bara girmeden önce sabit 60 FPS alıyordum. Ancak ilk 1 saat bittiği an 45-55 FPS arası oyunu oynamaya başladım. Bir çözüm yolu bilen var mı? Alttaki resim Afterburner ile çekildi. Ultra ayarlarda bu FPS var. Normalde yüksek, orta karışık oynuyorum sadece deneme için Ultra ayarlara aldım.

• GTX 1060 3 GB
  • I5-7400
  • 8 GB 2133 MHz

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anlatamadım galiba :) Sorunu çözmeye çalışıyoruz yardımcı olursanız :)

Bana FPS'yi söylemeyeceksiniz. "Orta ayarlardaki oyun içi MSI AfterBurner görüntülerini buraya atın. FPS düşmesi olursa olduğu durumları da atın." Hatta mümkünse low ayarlardakini de atın.

Diyelim ki FPS düşük başladınız, ekran görüntüsünü atın. Yüksek başladıysanız hem o anki hem de düştüğü andaki ekran görüntülerini atınız.

GPU kullanımız düşük görünüyor ancak VRAM'den mi RAM'den mi belli değil.

Ayrıca Kaspersky Free ile tam tarama da yapınız. Sistemde zararlı olabilir.

Isınma sorunu yok ki GPU 60 derecede çalşıyor.

Arkadaşa işlemci sıcaklığın ıda aç öyle at dedim yapmıyor ki :)
Yaptım. Resimler aşağıda. 3 tane low ayarlarda, 3 tane medium ayarlarda. Normalde controller ile oynuyorum ama hızlıca yapmak için mouse ile deneme yaptım. Mouse'yi hızlıca çevirince ani olarak 4-5 FPS düşüş yaşadım.

İlk 3 resim low ayarlar:
low 2.png

low 1.png

low 3.png

orta 1.png

orta 2.png

orta 3.png

Afterburner ayarlarım bu şekilde ancak Afterburner'ı genelde kapatıyorum, oyunlara hata veriyor ve oyunlar kapanıyor korkusu olduğu için. Bu ayarların kullanılması için açık kalması gerekiyor mu ? Sıkıntı bu ayarlardan olabilir mi ?

Screenshot_1.png

Oyunun grafiklerini düşürseniz de arttırsanız da istediği ram miktarı aynıdır. Arka planda ram yiyen uygulamaları kapatıp girmenizi öneririm. Hala devam ediyorsa üzgünüm artık 8GB ram yetmiyor. En yakın zamanda Ram takviyesi yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun grafiklerini düşürseniz de arttırsanız da istediği ram miktarı aynıdır. Arka planda ram yiyen uygulamaları kapatıp girmenizi öneririm. Hala devam ediyorsa üzgünüm artık 8GB ram yetmiyor. En yakın zamanda Ram takviyesi yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ram'in yetmediğini farkındayım. Babama aldıramadım, param da maalesef yok. Ama en yakın zamanda alacağım. Yetmediğini farkındayım.

Bu ekranda ki ayarları yaptınız mı?
Güç kullanımı: maksimum
Kalite: Yüksek performans şeklinde
Eki Görüntüle 433874
İkisi de Nvidia'nın önerilen ayarlarındaydı, optimum yani. Senin dediklerine çevirdim. Forumdan birkaç cevap daha bekliyorum, gelsin oyuna gireceğim yeniden. Sağ ol önerin için.

Aynı ekran kartı ile oyun testlerine baktığımda GPU kullanımının onlarda da düşük olduğunu gördüm. Başka oyunlarda aynı sorun mevcut mu?
Rainbow Six yüksek ayarlarda(VSYNC açık) sabit 60 alıyorum. Battlefront 2 Single Mod'da sabit 60 FPS alıyorum ama Multiplayer'da aynı şeyleri söyleyemem. Battlefield 1 Multi'de Low ayarlarda bile 40 FPS civarı alıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı