ama önceki hesabımda hile vardı oda ban yediİmkansızdan daha öte.
Yeni hesap aç.Ben ban Yedim Ve Banım bugun açılacak acaba banlandıgım hesap mı gireyim yoksa yeni hesap mı açayım bir sıkıntı olur mu yardımcı olun
knk ben hesaba para yatırdım şuan hesabıma başka bir pc ile girilebiliyor. hesabım temiz.banım kalkınca eski hesaptan girebilirmiyiz bişey olurmuYeni hesap aç.
Girersin.knk ben hesaba para yatırdım şuan hesabıma başka bir pc ile girilebiliyor. hesabım temiz.banım kalkınca eski hesaptan girebilirmiyiz bişey olurmu
bide bana gelen bilette yeni hesap aç falan demiyorknk ben hesaba para yatırdım şuan hesabıma başka bir pc ile girilebiliyor. hesabım temiz.banım kalkınca eski hesaptan girebilirmiyiz bişey olurmu
Ban yemeyen hesaplara girersin, ban yemeni sağlayan hesaba giremezsin sadece.bide bana gelen bilette yeni hesap aç falan demiyor
ben hile kullndığım hesapan süresiz ban yedim sonra yeni hesap açtım hiçbişey yapmadığım halde ban yedim. yani hesabımlsa girebilirmiyimBan yemeyen hesaplara girersin, ban yemeni sağlayan hesaba giremezsin sadece.
Hiçbir şey yapmadan ban yediysen girme.ben hile kullndığım hesapan süresiz ban yedim sonra yeni hesap açtım hiçbişey yapmadığım halde ban yedim. yani hesabımlsa girebilirmiyim

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.