Vanguard gerçekten crack programlara ban atar mı?

Ciri Riannon

Decapat
Merhaba arkadaşlar, başka bir forumda bir arkadaş crack program kullandığı gerekçesiyle, kalıcı uzaklaştırıldığını yazmıştı. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum bence farklı bir şey yapmıştır 3. parti hile vesaire gibi. Fakat size de sormak istedim Vanguard gerçekten crack programa ban atar mı, yani bu savunma haklı mıdır?

Valorant ile alakalı değilse atmaz.

Gerçekten crack programı kullandığı için ban yemiş olma ihtimali yüksek eğer detaylardan bakarsa görebilir. Arkadaşım Minecraft'ta macro kullandığı için 3 ay ban yedi buradan biliyorum ama yine de bir bilet atmasını tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar, başka bir forumda bir arkadaş crack program kullandığı gerekçesiyle, kalıcı uzaklaştırıldığını yazmıştı. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum bence farklı bir şey yapmıştır 3. parti hile vesaire gibi. Fakat size de sormak istedim Vanguard gerçekten crack programa ban atar mı, yani bu savunma haklı mıdır?
Hayır vanguard gelişmiş bir sistemdir crack dosyalarını hile olarak algılayıp ban atmaz ayrıca bir oyunda hile yapmak için direk oyun dosyalarıyla hileyi eşleştiriyorsunuz eğer crack dosyalarınızın Valorant la bir alakası yok ise sorun olmaz.

@Ciri Riannon
Normal dosya kopyalama yöntemi ile yapılan basit cracklerde bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ama DLL injectorlar, loader, Memory hack vesaire varsa sıkıntı olabilir.

Korsan kullanmanı önermiyorum ama illa yapacaksan Vanguard kapat.

Ben korsan kullanmıyorum hocam, kişinin savunması haklı mıdır, yani gerçekten bu sebepten ban yemiş olabilir mi diye merak ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı