Vanguard güvenli mi?

nuggetghost

Decapat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Valorant yükleyeceğim ama Vanguard hakkında hackerlara açık kapı bıraktığını duydum. Böyle bir şey var mı? Valorant oynayan ya da konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Hocam her şeye de inanmayalım lütfen :D Virüs Total'dan bir anti virüs bile Google virüs diyor şimdi biz virüs mü kullanmış olduk. :D
 
Artı -1 Eksi
Dün Valorant kurdum normalde her zaman Assetto Corsa'da araç üzerinde 3dsmax ile modifikasyon yapardım bu gün oyunun Content Manager kısmına her entegre ettiğimde Content Manager her seferinde bilmediğim bir dilde mavi ekran verdi Vanguard'ı kapattığım zaman sorun çözüldü gerçekten doğruymuş demek ki.

Oyun mu mavi ekran verdi hocam bilgisayar mı?
 
Her seferinde bilmediğim bir dilde mavi ekran verdi Vanguard'ı kapattığım zaman sorun çözüldü gerçekten doğruymuş demek ki.

Mavi ekran konusunda asla yalan söylemem ve bu bir gerçek. Kernel düzeyinde çalıştığı için ve stabil olmadığı için bu tarz sorunlar yaşatabiliyor. Son birkaç aydır kendi grafiklerimi yapıyorum ve Vanguard yüklü sistemde sorun kaynaklarından birinin Vanguard olmasının oranı %74 gibi bir şey. Daha fazla minidump dosyasından bilgi aldıkça grafiğimi tamamlayıp sonuçları burada paylaşmayı planlıyorum. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı