Vanguard güvenli mi?

Cümlemi 3 kere tekrar okudum ama anlamadım nedir mantık hatası?

Kusra bakmayın 1 kelime eksik yazmışım şimdi bakın.
Basit sistemleri olan bir oyunda hile açmak daha da basittir ve oyunun tümünü etkileyecek hileler yazılabilir. Valorant gibi bir oyunda ise yazılabilecek hileler bellidir. Ayrıca oyun teknik anlamda Minecraft'dan daha karmaşık sistemlere sahip değil. Hile programının sadece birkaç özelliği kontrol etmesi gerekmekte. Minecraft'da ise programın tüm mekanikleri etkileyen sistemleri kontrol etmesi gerekmekte ve görüldüğü üzere Minecraft bunu çok daha az kaynak ile başarabilmiş. Valorant yapı anlamında sadece bir sunucu üzerinde çalışan silahlara, oyunculara ve birkaç skill e sahip, Minecraft ise sunucu üzerinde veya değil olmak üzere sonsuz içeriğe ve genişletilebilir içeriğe sahip bir oyun.

Çekirdek seviyesinde erişimi var bilgisayara bu doğru. Ki bu da bilgisayarda erişemediği bir yer yok demektir. Ama artık oyunu açınca çalışıyor Vanguard. LoL'e ilk Vanguard geldiğinde, oyun açık olmasa bile Vanguard bilgisayar açıldığı ilk andan itibaren sürekli açık duruyordu. Şu an sadece LoL'ü açınca çalışıyor.

Hocam, yanlışınız var bilgisayarım açtım ve hiçbir Riot oyununu açmadım fakat şu an Vanguard açık.

Hocam, yanlışınız var bilgisayarım açtım ve hiçbir Riot oyununu açmadım fakat şu an Vanguard açık.

Bende sadece oyunu başlattigimda çalışıyor Vanguard. Hizmetler kısmında da vgc durduruldu gözüküyor. Oyunu başlatınca çalışıyor. İlk başta benim de hep açıktı. Sonra LoL'e bir güncelleme geldi. Sadece oyunu başlatinca çalısmaya başladi. Riot oyunu olarak sadece LoL var bende Valorant yok. Belki o yüzdendir bilmiyorum.

Basit sistemleri olan bir oyunda hile açmak daha da basittir ve oyunun tümünü etkileyecek hileler yazılabilir. Valorant gibi bir oyunda ise yazılabilecek hileler bellidir. Ayrıca oyun teknik anlamda Minecraft'dan daha karmaşık sistemlere sahip değil. Hile programının sadece birkaç özelliği kontrol etmesi gerekmekte. Minecraft'da ise programın tüm mekanikleri etkileyen sistemleri kontrol etmesi gerekmekte ve görüldüğü üzere Minecraft bunu çok daha az kaynak ile başarabilmiş. Valorant yapı anlamında sadece bir sunucu üzerinde çalışan silahlara, oyunculara ve birkaç skill e sahip, Minecraft ise sunucu üzerinde veya değil olmak üzere sonsuz içeriğe ve genişletilebilir içeriğe sahip bir oyun.
Şimdi Vanguard güvenli değil anladığım kadarıyla, peki neden yüz binlerce veya milyonlarca kişi hala oynuyor?

Şimdi Vanguard güvenli değil anladığım kadarıyla, peki neden yüz binlerce veya milyonlarca kişi hala oynuyor?
Çünkü milyonlarca kişinin en fazla %5 i teknik konulara hakim. Herkes bilgisayar bilimleri ile uğraşmamakta. İnsanlar oyunu sadece oynamak için oynuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı