Vanguard kernel seviyesinde mi çalışıyor?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar kernel seviyesinde çalışıyor diye biliyorum. Yani bilgisayarı açarken o da bilgisayarla beraber açmak şart diye biliyorum. Dayanamadım, Valorant indirdim. Ancak Vanguard istediğim zaman kapatabiliyorum. Laptopla beraber açılmıyor. Oyunu açtığım zaman otomatik açılıyor, kapattığım zaman otomatik kapanıyor. Vanguard sistemi değişti mi?

Evet, kernel seviyesinde çalışıyor. Normalde kendiniz kapattığınızda yeniden başlatma istemesi gerek oyuna girebilmeniz için.
Hocam bende hep kapalı. Oyuna girdiğimde açılıyor, çıktığımda da otomatik kapanıyor.

Hocam bende hep kapalı. Oyuna girdiğimde açılıyor, çıktığımda da otomatik kapanıyor.
Normalde öyle olmamalı hocam. Sistem açıldığından beri hep aktif oluyor ama sonradan kapatabiliyorsunuz. Hep kapalı olduğu durumu hiç görmedim de duymadım da.

Karnelden bile üstte çalışıyor. :D kendini boot ediyor.

Hocam bu ne böyle ya? Biz bildiğimiz bilgisayarımıza virüs yüklüyoruz. Zaten yüklediğim gibi sıkıldım. Çocukların küfür etmesinden tutun, 20-30 yaşındaki insanlara kadar herkes çok oyunu sabote ediyor. Sileceğim :(
En azından hocam silince kesin gider değil mi? Sistem de kalmaz virüs gibi değil mi :D

Revo ile silin de saçma sapan dosyaları kalmasın. Hesabımı ilana koymasam, bilgisayarımda barındırmam hiç bir Riot programını. Hem oyunları kötü, hem de virüsten bile öte bir "anti-hile" yazılımı var. Ona rağmen rahatça hile açabiliyorsun oyunda 😀.

Hocam bu ne böyle ya? Biz bildiğimiz bilgisayarımıza virüs yüklüyoruz. Zaten yüklediğim gibi sıkıldım. Çocukların küfür etmesinden tutun, 20-30 yaşındaki insanlara kadar herkes çok oyunu sabote ediyor. Sileceğim :(
En azından hocam silince kesin gider değil mi? Sistem de kalmaz virüs gibi değil mi :D
Virüs olduğu söylenemez ama güvenlik riskleri var. Kullanıcıdan bile üst özellikleri mevcut. Oynamak isteyen oynuyor ama yapacak bir şey yok.

Silinirse gider tabii niye gitmesin ayrıca çok takıyorsan böyle adamlara sohbeti kapat bence zaten info veren adam çok az Riot Games Türkiye sunucularında. Maalesef kernel seviyesinde çalışıyor (daha üst düzeyde çalışıyor mu bilmiyorum) bende bir zamanlar Valorant bağımlısı gibi bir şeydim şu an LoL'e sardım bir türlü kurtaramıyorum. Vanguard virüs değil bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı