Vanguard kernel seviyesinde mi çalışıyor?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar kernel seviyesinde çalışıyor diye biliyorum. Yani bilgisayarı açarken o da bilgisayarla beraber açmak şart diye biliyorum. Dayanamadım, Valorant indirdim. Ancak Vanguard istediğim zaman kapatabiliyorum. Laptopla beraber açılmıyor. Oyunu açtığım zaman otomatik açılıyor, kapattığım zaman otomatik kapanıyor. Vanguard sistemi değişti mi?

Arkadaşlar kernel seviyesinde çalışıyor diye biliyorum. Yani bilgisayarı açarken o da bilgisayarla beraber açmak şart diye biliyorum. Dayanamadım, Valorant indirdim. Ancak Vanguard istediğim zaman kapatabiliyorum. Laptopla beraber açılmıyor. Oyunu açtığım zaman otomatik açılıyor, kapattığım zaman otomatik kapanıyor. Vanguard sistemi değişti mi?

Kernel seviyesinde çalışıyor hatta Windows'tan çok bilgi ekran görüntüsü çalıyor.

@Shyquick, siz acaba olayı yanlış mı anladınız hocam? O zaten kendi kendine otomatik olarak açılıyor, sizin manuel olarak bir şey yapmanıza gerek yok. Istediğiniz zaman da sistem tepsisinden kapatabiliyorsunuz. Kendinizin açmanız gerektiğini mi düşündünüz?
Yok hocam. Ben bilgisayarımı açtığım zaman o da beraber bilgisayarla açılıyor diye biliyordum. Yani çekirdek seviyesinde çalışıyor diye biliyordum. Ama ben oyunu açtığım zaman vanguard açılıyor. Kapattığımda da otomatik kapanıyor.

Evet, kernel seviyesinde çalışıyor. Normalde kendiniz kapattığınızda yeniden başlatma istemesi gerek oyuna girebilmeniz için.
Bu arada her kernel seviyesinde çalışan anticheat böyle değil, hatta sanırsam bunu sadece Vanguard yapıyor, örneğin Faceit AC de kernel düzeyinde çalışıyor ama kapattıktan sonra geri çalıştırmak için bilgisayarı yeniden başlatmanızı gerektirmiyor.

En azından hocam silince kesin gider değil mi? Sistemde kalmaz virüs gibi değil mi?
1770055496630.png

Görev çubuğundaki kırmızı V logosuna sağ tıklayıp Uninstall Vanguard diyerek kaldırabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı