R Rlmxtre Femtopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Riot Vanguard PC de yok. Kaç tane video izledim çözümünü bulamadım.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.084 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 Valorant için sanırsam. Valorantı yüklerken yüklüyor kendisi. Clientten daha yüklememişsen gir yüklenir. Artı 0 Eksi
Valorant için sanırsam. Valorantı yüklerken yüklüyor kendisi. Clientten daha yüklememişsen gir yüklenir.
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 Hocam oyunu sil kur yapın. Artı 0 Eksi
KS KS R Rlmxtre Femtopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #4 Yutka46 dedi: Valorant için sanırsam. Valorantı yüklerken yüklüyor kendisi. Clientten daha yüklememişsen gir yüklenir. Genişletmek için tıkla... Valorant indirirken yüklüyo ama yine Vanguard çalışöıyı Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Valorant için sanırsam. Valorantı yüklerken yüklüyor kendisi. Clientten daha yüklememişsen gir yüklenir. Genişletmek için tıkla... Valorant indirirken yüklüyo ama yine Vanguard çalışöıyı
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.084 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #5 Rlmxtre dedi: Valorant indirirken yüklüyo ama yine Vanguard çalışöıyı Genişletmek için tıkla... Bir bekleyin tamamen oyunla beraber yüklenir. Artı 0 Eksi
Rlmxtre dedi: Valorant indirirken yüklüyo ama yine Vanguard çalışöıyı Genişletmek için tıkla... Bir bekleyin tamamen oyunla beraber yüklenir.
8 861990 Attopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 70 Çözümler 2 29 Kasım 2024 #6 Rlmxtre dedi: Riot Vanguard PC de yok. Kaç tane video izledim çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... LOL yada Valorant yükleseniz vanguard kendi kendine kurar. Artı 0 Eksi
Rlmxtre dedi: Riot Vanguard PC de yok. Kaç tane video izledim çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... LOL yada Valorant yükleseniz vanguard kendi kendine kurar.
mitkaan Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #7 LoL ve Valorant'ı indiriyorken zaten Vanguard'ı indiriyor, Vanguard'ın açılması için bilgisayarı yeniden başlatman yeterli. Artı 0 Eksi
LoL ve Valorant'ı indiriyorken zaten Vanguard'ı indiriyor, Vanguard'ın açılması için bilgisayarı yeniden başlatman yeterli.