Vanguard yüklenmiyor

Lactee

Decapat
Katılım
13 Temmuz 2021
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, League of legendsa yeni gelen Vanguard güncellemesinden sonra VAN-81 adında bir hata almaya başladım ve bunu düzeltemedim, akabinde Vanguard'ı sildim ve şu an hiçbir türlü geri yükleyemiyorum. Ekteki hata ile karşılaşıyorum.

image (24).png
 
Oyunu 3 kere silip tekrar yükledim hiçbir şekilde düzelmiyor Windows'um 10 Secure Boot'un ne olduğunu bilmiyorum.
Bios üzerinden secure boot açmanız gerekiyor vanguard ile oynayabilmek için. Youtubede videolara ulaşabilirsiniz secureboot açın önce. Anakarta göre değişkenlik gösterir.
 
BIOS üzerinden Secure Boot açmanız gerekiyor Vanguard ile oynayabilmek için. YouTube'da videolara ulaşabilirsiniz Secure Boot açın önce. Anakarta göre değişkenlik gösterir.

Arkadaşın dediği gibi Secure Boot ile alakalı. Sebebi ise şu, Vanguard yeni güncellemesi ile birlikte oyundaki hileleri rahat tespit edebilmek için oyuncuların oyunlarını oynarken anlık olarak oyun içi görüntülerini alıyor. Secure boot bunu güvenli olmayan yazılım yüklemesi olarak algıladığı için izin vermeniz gerekiyor bu duruma.
 
Hocam şu yöntemleri deneyin, Kaspersky veya benzeri antivirus uygulaması varsa devre dışı bırakın özellikle Kaspersky Vanguardı engelliyor.
Cmd yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodu girin,
sc delete vgc
Daha sonra enterlayın
İkinci olarak
sc delete vgk
Tekrar enterlayın

En son exit yazıp çıkın.

Görev yöneticisini açın, arka plan işlemlerinde Riot veya Vanguard ismini içeren çalışan ne varsa görevi sonlandır yapın.

Genel yol olarak C:/ProgramFiles içerisinde Riot Vanguard (sizde farklı yolda olabilir) adında klasör varsa komple silin.

Bilgisayarı yeniden başlatın ve kurulumu tekrar deneyin.
 
Hocam şu yöntemleri deneyin, Kaspersky veya benzeri antivirus uygulaması varsa devre dışı bırakın özellikle Kaspersky Vanguard'ı engelliyor.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodu girin,
Sc delete vgc.
Daha sonra enterlayın.
İkinci olarak.
Sc delete vgk.
Tekrar enterlayın.

En son exit yazıp çıkın.

Görev Yöneticisi'ni açın, arka plan işlemlerinde Riot veya Vanguard ismini içeren çalışan ne varsa görevi sonlandır yapın.

Genel yol olarak C:/programfiles içerisinde Riot Vanguard (sizde farklı yolda olabilir) adında klasör varsa komple silin.

Bilgisayarı yeniden başlatın ve kurulumu tekrar deneyin.

Tüm adımları teker teker uyguladım değişen bir şey yok.
 
Tüm adımları teker teker uyguladım değişen bir şey yok.

Birkaç Reddit yorumuna baktım aynı sorunu yaşayanlar tamamen oyunu ve uygulamayı silip tekrar yükleyerek düzeltmişler, bunu denediniz mi?
ayrıca cmd'yi yönetici çalıştırıp
''bcdedit.exe /set testsigning off''
''bcdedit.exe /set nointegritychecks off''
bu iki komutu girerek çözenler de olmuş, isterseniz deneyebilirsiniz.
 
Birkaç Reddit yorumuna baktım aynı sorunu yaşayanlar tamamen oyunu ve uygulamayı silip tekrar yükleyerek düzeltmişler, bunu denediniz mi?
Ayrıca CMD'yi yönetici çalıştırıp.
''bcdedit.exe /set testsigning off"
''bcdedit.exe /set nointegritychecks off"
Bu iki komutu girerek çözenler de olmuş, isterseniz deneyebilirsiniz.

Oyunu çok kez silip yükledim söylediğiniz komutları da girdim fakat korunan bir şeyi değiştiremezsiniz tarzı bir hata verdi bu da işe yaramadı yani.
 

Geri
Yukarı