Vanilla Skyrim oynamaya değer mi?

• Konuyu başlatan Cchi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 216

Cchi

Hectopat
Daha fazla  
Hayatımda bir kez bile Elder Scrolls serisinden herhangi bir oyun oynamadım, hiçbir spoiler falan da yemedim varsa eğer. İlk deneyimim modsuz mu olmalı sizce, yoksa ilk deneyime önerdiğiniz modlar var mı?

Ek soru: Kontrolcüyle mi klavyeyle mi oynamalıyım?

Son düzenleme:
Ben bu tür oyunlarda kontrolcü işine pek yakın bakmıyorum, klavyenin hissiyatı daha iyi geldiğinden olabilir belki bana, mod konusu olarak da Türk içerik üreticilerinin kullandığı bugları düzelten patchler gibi şeyler kurabilirsin.

Ben bu tür oyunlarda kontrolcü işine pek yakın bakmıyorum, klavyenin hissiyatı daha iyi geldiğinden olabilir belki bana, mod konusu olarak da Türk içerik üreticilerinin kullandığı bugları düzelten patchler gibi şeyler kurabilirsin.
O kadar çok mu peki bug'lar?

Unofficial Skyrim Patch, SkyUI, SSE Engine Fixes gibi aşırı temel modları kurdun mu tamamdır. Çok zor değiller zaten, kurması basit ve oyunu iyileştiren modlar bunlar.

Kontrolcü mü klavye mi sorusu baya kişisel bir durum bu oyunda. Şahsen ben Xbox'da 360 saat kontrolcü ile oynadım fakat kimileri klavye mouse ile daha rahat ediyor. İkisini de dene, hangisi rahat gelirse onu kullan.

Unofficial Skyrim Patch, SkyUI, SSE Engine Fixes gibi aşırı temel modları kurdun mu tamamdır. Çok zor değiller zaten, kurması basit ve oyunu iyileştiren modlar bunlar.

Kontrolcü mü klavye mi sorusu baya kişisel bir durum bu oyunda. Şahsen ben Xbox'da 360 saat kontrolcü ile oynadım fakat kimileri klavye mouse ile daha rahat ediyor. İkisini de dene, hangisi rahat gelirse onu kullan.
Klavye ve kontrolcüye el alışkanlığım eşit benim, o yüzden her oyuna başlamadan önce aynı soruyu soruyorum oynamış kişilere. Teşekkürler modlar için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı