Vans ayakkabı güzel mi?

koniquest

Hectopat
Daha fazla  
Görünüş olarak nasıl? Rahatlığı önemli değil rahatlığa önem veren biri bence bu tarz ayakkabılar almaz. Okula giderken vs. giymek için nasıl? Converse bilekli ile arasında kaldım. Daha önce Converse bileksiz denemiştim. Başka modeller denemek istiyorum. Anlatya'da yaşıyorum.

Görünüş olarak nasıl? Rahatlığı önemli değil rahatlığa önem veren biri bence bu tarz ayakkabılar almaz. Okula giderken vs. giymek için nasıl? Converse bilekli ile arasında kaldım. Daha önce Converse bileksiz denemiştim. Başka modeller denemek istiyorum. Anlatya'da yaşıyorum.
Ben nedense vans modellerini sevmiyorum.

Seven var sevmeyen var, benim bayıldığım bir ayakkabı değil ama bence sade ve şık bir ayakkabı. Çoğu kombine de uyuuyor.

Hocam açıkca söylüyorum "nasıl?" diye sorduğunuz için. Bence kötü, ama benim zevkim farklı ayak bileğimi geçen tabanlı bot gibi ayakkabılar giyiyorum pahalıca. Zevkim bu, kimse karışamaz. Ama yine de güzel değil dediğin ayakkabı bence, kaliteli ve şık birinin giyeceği bir ayakkabı gibi değil ve ikinci olarak converse ile kıyaslamışsın. Converse çoook daha iyidir!

Bilekli converse asla vans kadar rahat olmayacaktır. Bunu rahatlığa önem vermediğin için gözden çıkartmışsındır muhtemelen ama çıkartma. Ayakların 6. 7. saatten sonra acıdan yürümeni istemeyecektir. Aynı zamanda converse art arda günlerde giyilmesi önerilmez ve ayaklarını epey sıcak tutar.

Görünüş olarak converse birçok ayakkabıdan oldukça iyi fakat dediğim gibi, iş konforda bitiyor.

Vanslar rahat, hoş ve sadedir bu yüzden çoğu kombine uyar fakat çok klasikleşti, koleksiyonluk serilerden bulabilirsen daha otantik durur. Genel olarak converse yerine tercih etmek daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı