Vans ayakkabı yağmurda kötü olur mu?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar İzmir'de yaşıyorum ve bu aralar çok yağmur yağma tehlikesi oluyor. Her gün bot giymek istemiyorum spor salonuna giderken botla almıyorlar. Vans old skool ayakkabı ıslanırsa kötü olur mu? Yapısı bozulur mu? Eğer ıslanır veya çamur olursa yanları nasıl temizlenebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ben hayatımda ilk defa bu sene yaz mevsiminde klasik Vans Old Skool modelinden aldım ve kullandım. Ben hayatımda bu kadar çabuk deforme olan ve hızlı eskiyen bir ayakkabı görmemiştim. Üstelik mevsim yazdı... Yağmur çamurda herhalde iyice haşat olur ayakkabı...

Bende damalı sk8 hi var hiçbir zaman yağmurda giymedim ve yıkamaya atmadım. Islak mendille falan temizledim bağcıklarını yıkamaya attım sadece. Yıpranabilir mi bilmiyorum riske atmayın bence.

Bende damalı sk8 hi var hiçbir zaman yağmurda giymedim ve yıkamaya atmadım. Islak mendille falan temizledim bağcıklarını yıkamaya attım sadece. Yıpranabilir mi bilmiyorum riske atmayın bence.
Bende atmayacağım fakat yağmur görünce bir şey olur korkusu var.
Vallahi ben hayatımda ilk defa bu sene yaz mevsiminde klasik Vans Old Skool modelinden aldım ve kullandım. Ben hayatımda bu kadar çabuk deforme olan ve hızlı eskiyen bir ayakkabı görmemiştim. Üstelik mevsim yazdı... Yağmur çamurda herhalde iyice haşat olur ayakkabı...
Gözümü iyice korkuttunuz hocam.

Bende atmayacağım fakat yağmur görünce bir şey olur korkusu var.

Gözümü iyice korkuttunuz hocam.
Yok hocam korkmasın. Elbette siz gene önleminizi alın öyle kullanın ancak f/p ürünü olarak Vans benden çizik yedi :) Ha; görünüş vs. olarak güzel bir ayakkabı evet. Ancak ben Converse'den devam edeceğim sanırım...

Yok hocam korkmasın. Elbette siz gene önleminizi alın öyle kullanın ancak f/p ürünü olarak Vans benden çizik yedi :) Ha; görünüş vs. olarak güzel bir ayakkabı evet. Ancak ben Converse'den devam edeceğim sanırım...
Erkeklere Vans daha çok yakıştığı ve hoş göründüğü için ilk düz ayakkabımı vans olarak tercih etmiştim. Umarım converse alma ihtiyacı duymadan en azından 1.5 yıl vans kullanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı