BuyrunGörsel paylaşır mısınız?
Buyurun.
Vantilatörünüz muhtemelen 2 kutupludur. Eğer biraz elektrikten anlıyorsanız (sorunuza göre anlamadığınızı düşünüyorum) tamiri çok basit. Ama emin değilseniz yangın riski var. Bir elektrikçi basitçe fişini değiştirecek. 5 dakika sürmez. Fiyatı bilemem ama 200-300 isterler (normalde parça 30-40 lira).
Merhaba, vantilatörümün fişinin iki dişinden bir tanesi kırıldı. Kendim yedek parça alsam tamir edebilir miyim, tehlikeli olur mu, lehim gerektirir mi? Tamir ettirsem tahmin ne kadar tutar?
Bahsettiğiniz yangı riski anlık gerçekleşebilecek bir risk mi, yoksa değiştirdikten 1 ay sonra falan da olabilecek bir risk mi? Ona göre hazırlıklı olurum.Vantilatörünüz muhtemelen 2 kutupludur. Eğer biraz elektrikten anlıyorsanız (sorunuza göre anlamadığınızı düşünüyorum) tamiri çok basit. Ama emin değilseniz yangın riski var. Bir elektrikçi basitçe fişini değiştirecek. 5 dakika sürmez. Fiyatı bilemem ama 200-300 isterler (normalde parça 30-40 lira).
Teşekkür ederim.Dostum.
Hocam hırdavatçılarda priz satılır o orada 2 kablo geçiyorsa kırılan prizin biraz öncesinden kes kabloyu ayır sonra aldığın prize bağla o şekilde sorun hal olur.
Teşekkür ederim.@dawance
Aşağıdaki gibi bir fiş başı alıp kendiniz de tamir edebilirsiniz. Gayet basit bir işlem. YouTube'da rehberler mevcut.
![]()
Fiş Başı Erkek Yassı Model (Paket)
www.garantiis.com.tr
Bahsettiğiniz yangı riski anlık gerçekleşebilecek bir risk mi, yoksa değiştirdikten 1 ay sonra falan da olabilecek bir risk mi? Ona göre hazırlıklı olurum.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.