Varioksel problemi

machnerwin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, size bir olayı anlatayım. Dışarıya çıkmıştım önemli bir iş vardı ve iç çamaşırı giymemiştim eve geldim 1 saat sonra sol testiste ağrı başladı birden eskiden yoktu böyle bir semptom. Tam 6-7 gün sürdü, geçti Allah'a şükür 3 gün hissetmedim. Fakat o 3 gün sonra yeniden başladı, bu ağrıda 6-7 gün sürdü. Geçti yine 5 -6 gün eski hayatıma dönmüştüm tabii ben bu süre zarfında doktora gittim. İnceledi ve varioksel var dedi endişeye gerk yok dedi ufak bir sorun dedi. Gençsin dedi bir şey olmaz dedi bende ağrılarım geçmişti dedim 5-6 gündür. Doktorda iyi, iyi dedi kafaya takma dedi. Ve evet arkadaşlar 5-6 gün sonra ağrı yeniden başladı ama öyle eskisi gibi değil bilmiyorum ya psikolojik de olabilir insan içine girince ağrıyı hissetmiyorum, yani kafam dağılınca. Asıl konumuza gelirsek benim sol testisimin varioksel olduğu belli dış görünüşten ama öyle ilk bakışta değil 10-20 saniye aralıksız bakmak lazım. Testis ağrımaya başlıyınca sanki testis değil de bacağım ağrıyor oraya vuryor gibi sizce ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dayanılmayacak gibiyse doktor gidin tekrardan. Çok dar kıyafetler giymeyin, sürekli ayakta duruyorsanız ara ara oturun-uzanın. Eve geldiğinizde de ayaklarınızı havaya kaldırıp uzanın. Varikosel testisteki toplardamarın kanı tam olarak çekememesi sonucunda oluyor bildiğim kadarıyla. Bunları yaparsanız bir nebze de olsa rahatlatır ancak kesinlikle doktora görünün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı