Varsapp.com para iadesini yapmıyor

synajs1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 03.07.25 tarihinde Varsapp.com Logitech G29 ve shifter olan ürünü kiralamak istedim 4 günlük kiralama yapmak istedim neyse ben sipariş oluşturdum ödemeyide banka kartı ile yaptım kredi kartı ile değil. Siparişi perşembe günü verdim ve cuma günü yani ertesi gün arayıp ürünün diğer kullanıcılar tarafından hasar aldığını ve siparişi 10.07.25 tarihine almak istediler bende kabul ettim birkaç gün sona kiraladığım ürünü satın aldım ve bu nedenle siparişi iptal etmek istedim .neyse zar zor konuşmalarla iptal ettirdim ve bana siparişiniz 18 yaş altında olduğum için iptal edeceklerini söylediler ve paranın bankaya iade olması 1-7 iş günü dediler .bende tamam dedim evet şu anda 8 ya da 9. gün oluyor ve WhatsApp üzerinden iletişime geçmeye çalıştığımda mesajlara bakmıyolar ilgilenmiyorlar .benim ödediğim para çok büyük bir meblağ olmasa da bu durum can sıkıyor fakat bu tür ilgisizlikler çok can sıkıyor .buradan alışveriş yapacaklara da söylüyorum eğer iade etmek isterseniz geçmiş olsun .çok uğraşırsınız ve telefonla aramaya çalıştığımda bu kişiye ulaşılamıyor diyor .neyse sadakamız olsun demek ki muhtaçlarmış o paraya😄

Dosya Ekleri

• IMG_7164.PNG
    IMG_7164.PNG
    504 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7165.jpg
    IMG_7165.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba, ben 03.07.25 tarihinde Varsapp.com Logitech G29 ve shifter olan ürünü kiralamak istedim 4 günlük kiralama yapmak istedim neyse ben sipariş oluşturdum ödemeyide banka kartı ile yaptım kredi kartı ile değil. Siparişi perşembe günü verdim ve cuma günü yani ertesi gün arayıp ürünün diğer kullanıcılar tarafından hasar aldığını ve siparişi 10.07.25 tarihine almak istediler bende kabul ettim birkaç gün sona kiraladığım ürünü satın aldım ve bu nedenle siparişi iptal etmek istedim. Neyse zar zor konuşmalarla iptal ettirdim ve bana siparişiniz 18 yaş altında olduğum için iptal edeceklerini söylediler ve paranın bankaya iade olması 1-7 iş günü dediler. Bende tamam dedim evet şu anda 8 ya da 9. gün oluyor ve WhatsApp üzerinden iletişime geçmeye çalıştığımda mesajlara bakmıyolar ilgilenmiyorlar. Benim ödediğim para çok büyük bir meblağ olmasa da bu durum can sıkıyor fakat bu tür ilgisizlikler çok can sıkıyor. Buradan alışveriş yapacaklara da söylüyorum eğer iade etmek isterseniz geçmiş olsun. Çok uğraşırsınız ve telefonla aramaya çalıştığımda bu kişiye ulaşılamıyor diyor. Neyse sadakamız olsun demek ki muhtaçlarmış o paraya😄

Şikayetvarada yaz başkaları da görsün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı