Vatan bigisayar anakart değişimi yapar mı?

Nysentiera

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde yeni bir sistem aldıktan sonra eski sistemide güçlendireyim 2. bir sistem olsun istedim ve LGA 1151 soket MSI H310M Pro-VDH Plus modelini aldım 3 gün önce. Fakat işlemci 7. nesil olduğu için anakart sadece 8 ve 9. nesili destekliyormuş, bende yükseltmişken bir üstü olsun dedim ve i3 10105F alırım dedim(anakart SATA kabloları paketi sıfır kutu eksiksiz hasarsız sadece kasa arkası plakasının paketi açılmış ama o da hasarsız). Aynı mağazada MSI H510M Pro-e modeli var. Değişim için herhangi bir sorun çıkartırlar mı? Yoksa illa servise gidip değişim için anakartın sorunsuz onayını mı almam gerekiyor? Buna benzer bir olay yaşayanlar varsa onlarda süreci yazabilir.

2016 yılında vatan bilgisayardan amd ekran kartı almıştım. Sistemi kendileri toplamıştı. Sonradan ekran kartını full kutulu geri getirip nvidia ile değişim yaptırmıştım. Aradan bir kaç yüzyıl geçti. Şuan yaklaşımları nasıl olur bilmiyorum. İnternet üzerinden alışverişlerde 14 gün iade süreci var ama yüz yüze alışverişlerde durum nedir bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

2016 yılında Vatan Bilgisayar'dan AMD ekran kartı almıştım. Sistemi kendileri toplamıştı. Sonradan ekran kartını Full kutulu geri getirip NVIDIA ile değişim yaptırmıştım. Aradan birkaç yüzyıl geçti. Şu an yaklaşımları nasıl olur bilmiyorum. İnternet üzerinden alışverişlerde 14 gün iade süreci var ama yüz yüze alışverişlerde durum nedir bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

1676282664555.png

1676282675640.png

Sadece metal plaka paketini açmıştım keşke açmasaydım. Neyse deneyeceğim artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı